Τη σειρά τυχαίως την ξαναβλέπω αυτήν την περίοδο για πολλοστή φορά! Θα διαφωνήσω με την bambinella η σειρά αυτή είναι καλογυρισμένη, σκοτεινή όσον αφορά τα γυρίσματα και αυτό δίνει ένα τόνο μυστηρίου, σκηνικά επίσης πολύ καλά, άλλωστε Μαριδάκις είναι αυτός διαχρονική αξία. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί στο ρόλο τους, ο Μπάρκουλης ξανασυναντά την πολύ καλή και όμορφη ηθοποιό Γιούλη Γαβαλά μετά από τα Αστέρια από Χώμα που παίζανε μαζί το 1983. Το γεγονός ότι ο δολοφόνος αποκαλύπτεται πολύ μετά και όχι στην αρχή για μένα είναι θετικό, γιατί σε κρατά σε αγωνία και σε βάζει να σκεφτείς, δεν υπάρχουν αστυνομικοί κανόνες αρκεί να δένει με την πλοκή της σειράς. Για μένα είναι πολύ καλή σειρά. Εκείνος που δεν είναι καλός στον ρόλο του και δεν του πάει είναι ο Γιώργος Καλατζής που κάνει τον Νιόνιο, ο παλιός Μπακόλας στον Τιμόθεο ένας ρόλος που του ταίριαζε γάντι. Επειδή είμαι φάν του Μαρή και τις έχω δεί όλες πάρα πολλές φορές τις κατατάσσω: πρώτη με διαφορά την Εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη, πλοκή αγωνία, ατμόσφαιρα εποχής, μουσική, ηθοποιία όλα τέλεια, δεύτερη ο Θάνατος του Τιμόθεου, τρίτη το Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη και τέταρτη μια Γυναίκα από το Παρελθόν. Δεν έχω δεί μια ακόμα το Μυστικό του Άσπρου Βράχου που προβλήθηκε το 1982 και έχει πολλά χρόνια να ξαναπροβληθεί επομένως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.