sportbilly79
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 261
Ωραίος ο γάτος! Ότι πρέπει για να βλέπεις Μπονσαλέντη παρέα!
Χριστίνα Θεοδωροπούλου ωραία γυναίκα και ηθοποιός παίζει πολύ καλά το ρόλο της! Στο καμπαρέ κάνει χορευτική εμφάνιση και η Σόφη Ζανίνου!Τώρα μπήκα στο χορό , τελος, θα το δω !! Θέλω να δω και τι θα γίνει και με την ηθοποιο- τραγουδίστρια στο καμπαρέ και τον Μαυριδη.
Δεν ειπαμε αυτο (ειπα, για την ακριβεια) αλλα αφου δεν θυμασαι τι ακριβως ηταν, δεν το επαναλαμβανω για να μη στο χαλασω.Μην κάνετε σποιλερ για τον δολοφόνο παιδιά. Κάπου λέτε πως φανερώνεται πολύ πιο νωρις!
Αυτο το σχολιο θα μπορουσα να το ειχα γραψει εγω, εκτος απο την αναφορα στην Υδρα που δεν με ενδιαφερει καθολου.Κατά την γνώμη μου ή Βαλσαμη δεν εκανε για ηρωίδα του Μαρη, για Ξενοπουλο ναι χωρίς καμία αμφιβολία για Μαρη όμως λίγο δύσκολο το βλέπω, ήταν μία ρομαντική μορφή νεραιδενια χωρίς όμως νεύρο.
Ή Ντενιση πχ.που δεν της το χουμε έκανε πολύ περισσότερο , ήταν πιο δυναμική ή ή Γαβαλα στον Αρη είναι εξαιρετικη , τι να λέμε. Και το φυσικό τους ταίριαζε πολύ περισσοτερο με τα αστυνομικά βιβλία.
Ότι είναι για σένα ο Αυλακιωτης είναι για μένα ο Κωνστας και θα ήθελα να εξευρενησω τα μέρη αυτής της σειράς με πρώτο από όλα την Υδρα.