thebest20 είπε:Αληθεύει ότι υπάρχει και επεισόδιο 85,γυρισμένο και μονταρισμένο στο αρχείο του MEGA?To οποίο θα παιζόταν στο πρώτο "Καναλάρχης για μία μέρα" στις 2 Φεβρουαρίου?Λένε ότι είναι συγκινητικό γιατί πεθαίνει η γιαγιά Σοφία,όπως και κάποιοι άλλοι ηθοποιοί.
Οτι ποιο "καμμενα" αστειο ειδα το 2013Nemo είπε:
κι εγω Χριστινα αυτη τη σειρα εννοουσα απλα δεν εγραψα τιτλο αφου ειναι εκτος χρονολογικων οριων του φορουμ.BETTY BOOP είπε:Ένα επεισόδιο με ένα κοριτσάκι (αναφέρθηκε παραπάνω) που βρίζει είναι το ''απαγορευμένο'' επεισόδιο από την κωμική σειρά του MEGA ''Δυο ξένοι''. Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στη σειρά ''Ρετιρέ''.
οταν γραφω οτι ο μικρος στη σειρα "Οι 3 χαριτες" εβριζε εννοω οτι χρησιμοποιουσε "κακες λεξεις" απευθυνομενος και στις χαριτες.Βρηκα το επεισοδιοdimitri10b είπε:Δεν έλεγε τίποτα ο μικρός ''Αργύρης'' που αναστάτωσε την ζωή των αδερφών Χαρίτου για 2 επεισόδια. Τους έκανε τα μύρια όσα αλλά δεν έβριζε. Ούτε στο Ρετιρέ τα παιδάκια έβρισαν ποτέ. Στους 2 ξένους το πράγμα είχε ξεφύγει τελείως, ένα κοριτσάκι υπό τις παροτρύνσεις του ''Κωνσταντίνου'' έπαιρνε τηλέφωνο τη ''Μαρίνα'' και την έβριζε χυδαία.
Θα προεκτείνω την απορία σου και θα ρωτήσω: Η Ειρήνη (Ευείδη) είχε γονείς? Εάν ναι, τους είχαμε δει σε κανένα επεισόδιο, και εάν ναι, γιατί έμενε με τη θεία της? Απροσδιόριστα πάντως έχω την αίσθηση πως δεν πρέπει είχε αναφερθεί ποτέ στη σειρά οτι είναι ορφανή από γονείςRIO είπε:Κάτι που μου έκανε εντύπωση στην σειρά, ήταν ότι ποτέ δεν έδειχνε κάποια σκηνή συμπάθειας μεταξύ θείας ( Γιουλάκη) και ανιψιάς ( Ευείδη). Η και κάποια στοιχεία για το πως προέκυψε αυτή η συγκατοίκηση. Τώρα τι ανώτερα νοήματα ψάχνω και γω στο Ρετιρέ...
Μόλις συνειδητοποίησα ...η κουζίνα τους είναι η ίδια με του Χάι Ροκ;katerinak είπε:οταν γραφω οτι ο μικρος στη σειρα "Οι 3 χαριτες" εβριζε εννοω οτι χρησιμοποιουσε "κακες λεξεις" απευθυνομενος και στις χαριτες.Βρηκα το επεισοδιο[video=youtube;HZnSa9gv9-A]
thanos75 είπε:Θα προεκτείνω την απορία σου και θα ρωτήσω: Η Ειρήνη (Ευείδη) είχε γονείς? Εάν ναι, τους είχαμε δει σε κανένα επεισόδιο, και εάν ναι, γιατί έμενε με τη θεία της? Απροσδιόριστα πάντως έχω την αίσθηση πως δεν πρέπει είχε αναφερθεί ποτέ στη σειρά οτι είναι ορφανή από γονείς
Βλέποντας την Ειρήνη να μένει στο σπίτι της Κατερίνας, υπέθεσα ότι θα έμενε εκεί για προσωπικούς λόγους, μπορεί να είχε φύγει από επαρχία για να μείνει στην πόλη, για να βρει δουλειά και τη φιλοξενούσε η θεία της ή να είχε τσακωθεί με τους γονείς της...thanos75 είπε:Θα προεκτείνω την απορία σου και θα ρωτήσω: Η Ειρήνη (Ευείδη) είχε γονείς? Εάν ναι, τους είχαμε δει σε κανένα επεισόδιο, και εάν ναι, γιατί έμενε με τη θεία της? Απροσδιόριστα πάντως έχω την αίσθηση πως δεν πρέπει είχε αναφερθεί ποτέ στη σειρά οτι είναι ορφανή από γονείς