Το Ρετιρέ (1990 MEGA)

Ο πρωτος κυκλος τελειωνει στο 41ο επεισοδιο. Αυτο ειναι σιγουρο. Ο λογος που οι συντελεστες και οι σπονσορες μεταφερθηκαν απο τους τιτλους τελους στους τιτλους αρχης προς το τελος της πρωτης σεζον, ηταν διοτι το καναλι τοτε εκοβε διαρκως τους τιτλους τελους στην πρωτη προβολη λογω των πολλων διαφημισεων, προκαλωντας διαμαρτυρια. Ετσι μπορουμε να δουμε για πρωτη φορα ολοκληρωμενους τους τιτλους τελους τωρα 22 χρονια μετα στο επισημο καναλι του καναλιου στο youtube.
 
Τα σπάει, λέμε !

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Oσκαρ προκαταβολικα

Τα σεβη μου στον δημιουργο!
 
Απίστευτο έπαθα τη πλάκα μου! Πως μια τόσο κωμική σειρά φαίνεται από το τρέιλερ αυτό τόσο δραματική!!! Πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακό!!!
 
Θυμάμαι ένα επεισόδιο όπου στο γραφείο είχαν πάρει οι υπάλληλοι ένα λαχείο. Το λαχείο κέρδισε αλλά έψαχναν να το βρουν, δεν θυμόνταν πού το είχαν βάλει. Στο τέλος άλλος ήταν ο τυχερός αριθμός και ρίχνονται όλοι με φάπες στο νεαρό λαχειοπώλη (Ερμής Μαλκότσης). Ιστορίες καθημερινής τρέλας...
 
^ Το θυμάμαι κι εγώ το συγκεκριμένο επεισόδιο, σε κάποια φάση τα φόρτωσαν όλα στη Γιουλάκη (και καλά ότι το είχε κλέψει). Τη λυπήθηκε η ψυχή μου!
 
BETTY BOOP είπε:
Θυμάμαι ένα επεισόδιο όπου στο γραφείο είχαν πάρει οι υπάλληλοι ένα λαχείο. Το λαχείο κέρδισε αλλά έψαχναν να το βρουν, δεν θυμόνταν πού το είχαν βάλει. Στο τέλος άλλος ήταν ο τυχερός αριθμός και ρίχνονται όλοι με φάπες στο νεαρό λαχειοπώλη (Ερμής Μαλκότσης). Ιστορίες καθημερινής τρέλας...
Είσαι σίγουρη, ότ αυτό συνέβη σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ επεισόδιο ; :)
 
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν ένα κανονικό επεισόδιο,όπως όλα τα υπόλοιπα!!!!!!
 
:wait2: σχετικά με το επεισόδιο με το λαχείο έχω την εντύπωση οτι ήταν 2. Στο ένα η Ζαχαροπούλου είχε αγοράσει το λαχείο αφού δεν το ήθελε κανείς κ είχε κερδίσει 500.000 δρχ κ το άλλο επεισόδιο ήταν που είχαν πάρει όλοι μαζί το λαχείο, στη πορεία το 'χασαν κ μετά αφού το βρήκαν βαρούσαν τον λαχειοπώλη γιατί είχε κάνει λάθος. Ένα παρόμοιο επεισόδιο υπήρχε κ στη σειρά "Οι μικρομεσαίοι" όπου κ εκεί είχε γίνει κάτι λάθος με το λαχείο.Θυμάμαι χαρακτηριστικά που η Μάρθα Καραγιάννη χόρευε κ έλεγε τραγουδιστά Δεν είναι Εθνικό είναι Λαϊκό ή το αντίστροφο.
 
RIO είπε:
ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΤΙΡΕ
Κερδίζω ΠΡΟ-ΠΟ, λαχείο- Δεν το καταθέτω ή το ξεχνάω σε τσέπη και μπαίνει σε πλυντήριο. Αν κερδίσω μικρό ποσό τότε πέφτουν όλοι πάνω μου για δανεικά.

Φεύγω για ταξίδι- Ζητάνε όλοι από κάτι ακριβό, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Πάω σινεμά- Οι μπροστά είναι ενοχλητικοί, πολύ ψηλοί κλπ

Πάω σε ταβέρνα- Έχει πολύ κόσμο, όλα έχουν τελειώσει, οι σερβιτόροι είναι αδιάφοροι, το τραπέζι άβολο κλπ

Έρχονται επισκέψεις- Αδιάκριτοι, θέλουν να γίνουν φόρτωμα, θέλουν δανεικά, το μικρό παιδί τους είναι ενοχλητικό κλπ

Έχω γενέθλια, γιορτή- Όλοι φέρνουν το ίδιο δώρο, μαλώνουν για κάποιο ασήμαντο θέμα κλπ


* Ανοιγω καινουργιο πακετο τσιγαρα,στο γραφειο ή παραγγελνω φαγητο -

Μου κανουν τρακα μεχρι να τελειωσει...

* Χτυπαει το κουδουνι της πορτας - Πιανω 5λεπτη κουβεντουλα με την θεια/γιαγια μου...

*Εισαι ετοιμος πρωι-πρωι, να φυγεις για την δουλεια σου - Ερχονται γειτονες και συγγενεις...

* Στο μπαρ της Χαρουλας, ζηταω μπυρα και μου φερνει απο το περιπτερο...

Και ολοι πινουν τα ποτα τους χωρις παγο.

Εχετε παρατηρησει οτι σε στιγμες 'συναισθηματικης φορτισης' ,

παιζει παντα το "I wanna know what love is " των Foreigner σε ορχηστρικη piano version ;;
 
Στο επεισοδιο 69, αποκαλυπτεται η συνωμοσια με τις εταιρειες "Πυραμιδες"...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το μυστήριο γι' αυτή τη σειρά θα διαιωνίζεται εσαεί, καθώς τελευταίο επεισόδιο δε γυρίστηκε ποτέ. Λίγο μετά το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αποφασίστηκε από άγνωστες δυνάμεις της ελληνικής τηλεόρασης να μη συνεχιστεί για τρίτη χρονιά "Το Ρετιρέ". Φυσικά αυτή η άρνηση για το απότομα "τελείωμα" της σειράς έφερε τους "Μικρομεσσαίους" μια άτυπη συνέχεια και ένα κλωνοποιημένο σίριαλ του Ρετιρέ.
 
πάντως το γεγονός οτι δεν εχει γυριστεί τελευταίο επεισόδιο την κάνει ακόμα πιο θρυλική αυτή τη σειρά! Για πάντα θα επικρατεί ένα μυστηριο οπως ανέφερε ο φίλος παραπανω, πάντα θα υπάρχει ένα πέπλο ανεξιχνιάστου και θα πλανάται πάντα αυτό το what if....! Σε λίγα χρόνια η σειρά θα γίνει αστικός μυθος...
 
Kάτι ενοχλητικοί συγγενείς της Κατερίνας έρχονται στην Αθήνα από την επαρχία για λόγους υγείας και ως γνωστόν η Κατερίνα δεν αντέχει τη γκρίνια τους και την μιζέρια τους. Στο τέλος τσακώνεται με τον ξάδερφό της ο οποίος κάνει υπεραστικά τηλεφωνήματα.

Στο καφενείο ο Φοίβος συζητά με έναν πελάτη του για ένα σίγουρο τρόπο να βγάλουν λεφτά κάνοντας μια νόμιμη απάτη όπως τον προτρέπει ο γνωστός του.

Στην συνέχεια η Αμαλία προτρέπει τους υπόλοιπους στο γραφείο (την Χαρούλα τον Κώστα, και την Ελένη) να μπούν σε μια ''σίγουρη'' δουλειά με πολλά κέρδη (μην γνωρίζοντας περί γτίνος τελικά πρόκειται). Ευτυχώς στην συνέχεια έρχεται ο Φοίβος ο οποίος ακούει την κουβέντα τους κι τους αποκαλύπτει ότι πρόκειται για απάτη και ότι όχι μόνο λεφτά δεν θα πάθουν αλλά θα χάσουν και αυτά που θα δώσουν.

Τέλος ο Ιάσονας εχει γενέθλια και καλεί όλους στο σπίτι του, οι οποίοι του πηγαίνουν από μια τούρτα, και έτσι μαζεύει 5-6 τούρτες και δεν ξέρει τι να τις κάνει.

Αυτή εν ολίγοις είναι η περίληψη του 69ου επεισοδίου της σειράς.
 
Δηλαδη ο Δαλιανίδης πρωτοτύπισε στο τελευταίο επεισόδειο...
 
Μπορεί να υπάρχει άγνωστο τελευταίο επεισόδιο, που να το ήξερε μόνο ο Δαλιανίδης και να το ψάχνουν οι φανατικοί συλλέκτες του είδους... :D
 
Θα γινόταν ωραίο ντοκυμαντερ..."Αναζητώντας το τελευταίο επεισοδιο"
 
Πίσω
Μπλουζα