Νομιζω ηταν ο Αντωνης Τουρκογιωργης.thebest20 είπε:Ξέρουμε αλήθεια το συνθέτη της μουσικής?
Το θέμα του thread είναι "Το Ρετιρέ" και πολύ καλά κάνεις φίλε thebest20 και "επιστρέφεις" στο θέμα μας.thebest20 είπε:είδα και το επεισόδιο που η Κατερίνα με τη μητέρα της και την Ειρήνη είχαν πάει σε ένα εξοχικό και η Ειρήνη είχε καλέσει τους φίλους της που ήταν στυλ χίπηδες,και έφαγαν τα κεφτεδάκια της Κατερίνας...πολύ γέλιο!!!!!!
Και οι καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεις (με "αναπάντεχους" καλεσμένους και διατάραξη της ηρεμίας της Κατερίνας) αντίστοιχα πολύ συνηθισμένη για σειρά του Δαλιανίδη και ιδιαίτερα "Το Ρετιρέ"...thebest20 είπε:Καλά τα κεφτεδάκια τότε ειδικά ήταν πολύ συνηθισμένο φαγητό ειδικά για εξοχή,πικ νικ
Ηταν ο Μανωλης Σκουλαςdrspiros είπε:Νομιζω ηταν ο Αντωνης Τουρκογιωργης.
45λεπτα των πρώτων προβολών?????????Κάποιος άλλος μου είχε πει ότι ήταν 31 λεπτά κάθε επεισόδιο.Μερικά από αυτά που μου έδωσαν με το πρώτο σήμα του MEGA ήταν 23-27 λεπτά και άρχιζαν και τελείωναν κανονικά,και ενδιάμεσα δεν είχαν διακοπή!!Τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω,πάντως το τελευταίο επεισόδιο ποτέ δεν το έχει δείξει στις καλοκαιρινές επαναλήψεις,τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνιαtsalk είπε:Τα επεισόδια ήταν 45λέπτα. Γενικά το mega στις επαναλήψεις των σειρών τις κόβει και τις ράβει ανάλογα με το πως τους βολεύει. Επίσης κόβει και κάποιες σκηνές σε κάποιες περιπτώσεις.
Την πρωτη χρονια ηταν 45 λεπτα, την δευτερη εγιναν 25 λεπτα (κατα μεσο ορο παντα). Το τελευταιο επεισοδιο ειχε προβληθει πριν 4-5 χρονια, σε μεσημεριανη επαναληψη. Ειμαι σιγουρος γιατι το ειχα γραψει.thebest20 είπε:45λεπτα των πρώτων προβολών?????????Κάποιος άλλος μου είχε πει ότι ήταν 31 λεπτά κάθε επεισόδιο.Μερικά από αυτά που μου έδωσαν με το πρώτο σήμα του MEGA ήταν 23-27 λεπτά και άρχιζαν και τελείωναν κανονικά,και ενδιάμεσα δεν είχαν διακοπή!!Τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω,πάντως το τελευταίο επεισόδιο ποτέ δεν το έχει δείξει στις καλοκαιρινές επαναλήψεις,τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια
Και;;; Τι εγινε εκει;;; 8)ChristosM είπε:Το τελευταιο επεισοδιο ειχε προβληθει πριν 4-5 χρονια, σε μεσημεριανη επαναληψη. Ειμαι σιγουρος γιατι το ειχα γραψει.
Τιποτα το ξεχωριστο, ηταν σαν ενα κανονικο επεισοδιο με τη μονη "διαφορα" οτι η Κατερινα ειχε χωρισει με τον Χρηστο.Rakeesh είπε:Και;;; Τι εγινε εκει;;; 8)