Θα το κάνει το Mega μόνο του,στο....."Ρετιρέ-The next generation"Stormwatch είπε:Να κάνουμε ένα petition για επετειακό επεισόδιο...
Η Ελενη ειχε παντρευτει τον Ιασονα πολλα επεισοδια πριν το τελος της σειρας.thebest20 είπε:Η Ελένη παντρεύτηκε τον Ιάσονα?????
Μα έχουν πεθάνει και η Κυρία Ζαχαροπούλου και η μητέρα της Κατερίνας!Stormwatch είπε:Να κάνουμε ένα petition για επετειακό επεισόδιο...
Για την "κυρα-Σοφία" το ήξερα,για την "κυρία Ζαχαροπούλου" όμως όχι !!!thebest20 είπε:Μα έχουν πεθάνει και η Κυρία Ζαχαροπούλου και η μητέρα της Κατερίνας!
Σωστα! Ο Τουρκογιώργης εγραψε τη μουσική στους "Μικρομεσαίους".Wally είπε:Ηταν ο Μανωλης Σκουλας
Εγώ πως είχα την εντύπωση ότι ο ίδιος (δεν ξέρω όνομα) έγραψε μουσική και στις δύο σειρές.Η μουσική μοιάζει και στις δύο σειρές,σαν να έχει αλλάξει η ενορχήστρωση!drspiros είπε:Σωστα! Ο Τουρκογιώργης εγραψε τη μουσική στους "Μικρομεσαίους".
Γεκινα το mega κοβει τις σειρες σε επαναληψη οπου τους βολευει. Ελπιζω φετος να μην κανει το ιδιο τον Σεπτεμβρη.DianaTheSuperstar91 είπε:Εγώ πιστεύω ότι κόβουν τα τελευταία επεισόδια του Ρετιρέ, επειδή πέφτει τις μέρες που ξεκινάνε τα πρωινάδικα του ΑΝΤ1 και του Alpha. Και επειδή δεν θέλει να έχει χαμηλή τηλεθέαση το κόβουν και βάζουν Πεθερές. Το ξέρω γιατί θυμάμαι όταν σχόλαγα νωρίς τις πρώτες μέρες στο Λύκειο το έκαναν αυτό στο Mega. #) Καλά φέτος δεν το παίζει έτσι επειδή γιορτάζει
ChristosM είπε:Γεκινα το mega κοβει τις σειρες σε επαναληψη οπου τους βολευει. Ελπιζω φετος να μην κανει το ιδιο τον Σεπτεμβρη.
Δεν ξερω για το δευτερο γιατι δεν το εχω δει ποτέ, ομως οι Δυο ξενοι παιζονται διαρκως πετσοκομμενοι και με μειον 2 επεισοδια, που δεν παιζονται καθολου.DianaTheSuperstar91 είπε:Το Mega στους 2 Ξένους και στο Δέκα Λεπτά Κύρηγμα τα παίζει όλα τα επεισόδια
Δυο ειναι. Ακου που σου λεω. Ενα απο τον πρωτο κυκλο (αυτο με τις κομμενες και extended σκηνες) και ενα (αυτο που λες) απο τον δευτερο.DianaTheSuperstar91 είπε:Μείον ένα επεισόδιο αγαπητό μου παιδί δεν παίζουν στους 2 Ξένους
Στοedit by tsalk Δεν αναφέρουμε πληροφορίες για copyright υλικό παρεμπιπτόντως το έχουν ανεβάσει
Στις 10 σκηνές η λέξη π υπάρχει. το λέει και το κοριτσάκι.