Το Ρετιρέ (1990 MEGA)

Iστορίες καθημερινής τρέλας!
 
Τιριτιτιτιτιτιτιιιιτι
 
Επίσης σε πιο δραματικό " κραυγές και απόγνωση"...
 
και ομως οντως υπηρχε αλλος τιτλος για το περιφημο Ρετιρε....θα σας το αποκαλυψω συντομα με ντοκουμεντο! μεχρι τοτε θα θελα να ακουσουμε κ αλλους υποψηφιους τιτλους...
 
"Αλαλούμ στο Παγκράτι city" (Περιοχή οπου εκει υποτίθεται πως ζούσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς λαμβάνοντας υπόψιν τα πλάνα των εξωτερικών γυρισμάτων)
 
Όποιος και να είναι ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν διπλός, με την δεύτερη εκφώνηση πιο έντονη.

Για παράδειγμα για να δανειστώ τον τίτλο του Rio που μου άρεσε, "Σε κατάσταση υστερίας...ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ!!!!"..τιριριριριριριιιρι
 
"Όλοι οι τρελοί εδώ μαζεύτηκαν;"
 
Πριν λιγο επεσα σε ρεπορταζ που ελεγε οτι το Ρετιρε νικησε σε τηλεθεαση στη μεσημεριανη ζωνη, εκπομπες γνωστων τηλεπερσονων.Αυτα ειναι!
 
Λες για τώρα που το είχε επανάληψη?
 
Σταθερή αξία... :D
 
johnny19818 είπε:
Αυτό να τους γίνει μάθημα, μπας και βάλουν μυαλό! Κατάντησαν την ελληνική τηλεόραση καρναβάλι! Ρετιρέ και πάλι Ρετιρε!!!
 
ChristosM είπε:
και ομως οντως υπηρχε αλλος τιτλος για το περιφημο Ρετιρε....θα σας το αποκαλυψω συντομα με ντοκουμεντο! μεχρι τοτε θα θελα να ακουσουμε κ αλλους υποψηφιους τιτλους...
"Στραβά κι ανάποδα"

Τίτλος-απωθημένο του Γιάννη Δαλιανίδη, αφού ήταν η σειρά που κόπηκε από την ΕΡΤ (Τ' ανάποδα) και χρησιμοποιήθηκε μερικά χρόνια μετά σε αντίστοιχη σειρά με το Σπύρο Παπαδόπουλο (Τα στραβά και τ' ανάποδα)
 
Ο Δαλιανιδης ειχε καμια συγγενεια με το Ζαχο Χατζηφωτιου; :) Και οι δυο την ιδια μανια ειχαν παντα: Να σχολιαζουν τα κακως κειμενα.
 
Ορίστε λοιπόν ποιός ήταν ο πρώτος τίτλος του Ρετιρέ.....

rsz_1img_8964.jpg

Σύντομα άλλο ένα "ντοκουμέντο" για την αγαπημένη μας σειρά!
 
Το αρχειο του Χρηστου δεν σταματα ποτε να μας εκπλησσει
 
Πίσω
Μπλουζα