johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 547
Ο Βασίλης Γεωργιάδης πάντως συνεργάστηκε και με την Φίνος Φιλμς...
Όταν θα δουν τα views των επεισοδίων, μετά από καμιά εβδομάδα, θα τα χάσουν έτσι κι αλλιώς... :serano915 είπε:Εξαιρετικά νέα!!! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και με άλλες παλιές σειρές! Ίσως να θέλουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος και αν θα την παρακολουθήσει μέσα από το site για να δουν αν θα την δώσουν σε κάποιο περιοδικό... Όπως και να'χει από το ολότελα, κάτι είναι και αυτό! Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχολιάζουμε κάτω από τη σειρά, για να δουν ότι έχει ανταπόκριση και να ζητήσουμε και άλλες παλιές σειρές.
πι.ες. επιβεβαιώνω κι εγώ, η φωνή της Μαρίας ήταν ντουμπλαρισμένη εξ'αρχής... το γιατί ίσως να μην το μάθουμε ποτέ!
Τώρα πρέπει να τα ανέβασαν, το μεσημέρι, δεν υπήρχαν!!serano915 είπε:Αν τα επεισόδια είναι όντως 16, τότε έχουν ανέβει όλα στη σελίδα του ΑΝΤ1. (Δεν τα έχω δει ακόμα, για να επιβεβαιώσω.)![]()
Άσε άσε πίκρα!tonytony είπε:Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Ίσως βέβαια να είναι και "απαγορευμένο" αυτό που θα ρωτήσω δε ξέρω. Κανένα βίντεο δεν κατεβαίνει από τον ΑΝΤ1? Ούτε και με το real player όπως στο Gold?