αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 22.966
Δεν βρηκα κάποιο σχετικό θεμα και αποφάσισα να το ανοιξω σαν καινουριο thread! νομίζω πως η συγγραφεας αυτη έχει μεγαλώσει γενιές και γενιες αναγνωστων ενω ακόμα και σήμερα τα βιβλια της διαβάζονται με μεγάλο ενθουσιασμό από μικρους και μεγάλους ενω το bbc συνεχεια κάνει μεταφορες των έργων της στην μικρη οθόνη με μεγάλη επιτυχία με διάσημους ηθοποιους, ήδη ακόμα και από την εποχή του 70' ! ποιο πρωτοδιαβάζατε όταν ήσασταν παιδιά( στην δεκαετια του 80);ποιο ειναι το δικο σας αγαπημένο; σε ποια ηρωιδα της Ωστεν μοιαζετε ή εστω έχετε κάποια κοινά γνωρίσματα μαζί της!; ποιο βιβλιο της σας συγκίνησε βαθειά; εχετε εκδοσεις σε βιβλια της από την δεκαετια του 80, με σκληρά εξωφυλλα;
νομιζω οτι πολυδιάστατο είναι το 'μανσφινγκ παρκ' καθως και το
'λογική και εαυσθησία'αλλά το αγαπημένο μου είναι το αββαειο του Νορθανγκερ !!! η αφελεια της Καθριν είναι παρομιωδης και η πίστη της σε πυργους, φαντασματα, αββαεια και ερειπια του παρελθόντος, προκαλει το γελιο στο τελος!!! αλλά και η Ελιζαμπεθ μπεννετ είναι τοσο ζωντανή και ανεξάρτητη που από μονη της έχει αφήσει εποχή! ο δε κυριος Νταρσυ είναι μια άλλη υπόθεση!! δυσκολη η επιλογη τελικά ! οι άνδρες που δημιουργησε η ωστεν άφησαν εποχή και έκαναν πολλές κοριτσιστικες καρδιές να χτυπουν ακόμα και σήμερα!!
νομιζω οτι πολυδιάστατο είναι το 'μανσφινγκ παρκ' καθως και το
'λογική και εαυσθησία'αλλά το αγαπημένο μου είναι το αββαειο του Νορθανγκερ !!! η αφελεια της Καθριν είναι παρομιωδης και η πίστη της σε πυργους, φαντασματα, αββαεια και ερειπια του παρελθόντος, προκαλει το γελιο στο τελος!!! αλλά και η Ελιζαμπεθ μπεννετ είναι τοσο ζωντανή και ανεξάρτητη που από μονη της έχει αφήσει εποχή! ο δε κυριος Νταρσυ είναι μια άλλη υπόθεση!! δυσκολη η επιλογη τελικά ! οι άνδρες που δημιουργησε η ωστεν άφησαν εποχή και έκαναν πολλές κοριτσιστικες καρδιές να χτυπουν ακόμα και σήμερα!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: