Το είδατε αυτό; Επετειακό Pixel !!

Οντως, έχει κάποιο αφιέρωμα στο Eye of the Beholder (μαζί με το original review του Γιωργάκη απο το Pixel), και μαζί και κάποια μικρά αποσπάσματα απο άλλα Pixeloreviews.

Εκείνο του Green Beret όμως, δεν θυμάμαι να το είχε γράψει ο Kυπαρίσσης (ο οποίος δεν ήταν στο Pixel τόσο παλιά), πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον το πήραν απο κάποιο απο τα πρώτα τεύχη του PC Master.

Ελπίζω κάποιος φανατικός PCMasterάς να μπορέσει να το διασταυρώσει !!

Πάντως για μένα το highlight είναι και πάλι το συνεχιζόμενο μεγάλο αφιέρωμα του μαίτρ Αντρέα. :thumbup:
 
ποιου μηνα ειναι αυτο ρε παιδια, δεν το βρηκα πουθενα!
 
Είμαι στην δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το τσεκάρω, αλλά νομίζω πως είναι το τεύχος Σεπτεμβρίου. (πάντα τα Gold κυκλοφορούν "νωρίτερα". :D )

Eίναι το πιό πρόσφατο που κυκλοφορεί. Αν το ζητήσεις απο τον περιπτερά ως "το τελευταίο τεύχος του PC Master Gold", λογικά θα σου το δώσει. (εκτός αν είναι κανένας απο εκείνους που δεν ξέρουν αγγλικά, και σου λένε "πατριώτη ψάξ' τα μόνος σου" :D ).
 
Το εχω και αν ενδιαφερεται κανεις να το σκαναρω. Στειλτε γραμμα στο giacomo.orsetto@yahoo.gr αν νομιζετε οτι αξιζει τον κοπο
 
Τελικά το έχει σκανάρει κανένας το επετειακο pixel?
 
Ως ιδιωτης, ολο και καποιος μπορει να το εχει σκαναρει για τη προσωπικη του συλλογη. Αλλα το scan αυτο δεν μπορει να ανεβει στο retromaniax - γιατι η εκδοση αυτη ειναι συγχρονη, και δεν εχουμε (και πολυ σωστα) αδεια για τετοιου ειδους uploads.
 
Σε καμιά 20ριά χρόνια, να'μαστε καλά, κάτι μπορεί να γίνει... :D
 
Ναι άλλα ούτε κυκλοφορεί αυτη την στιγμή άρα πως γίνετε να το έχουμε?

Από πια εταιρεια κυκλοφόρησε? Compupress?
 
Προπερσι βγηκε - ολοι το αγορασαμε τοτε.

Ηταν μια επετειακη εκδοση της Compupress για το αγαπημενο μας περιοδικο. Αν ξεκινησεις το thread αυτο απο την αρχη θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα.
 
Πίσω
Μπλουζα