Το είδατε αυτό; Επετειακό Pixel !!

fgbrain είπε:
χθες βράδυ το αγόρασα απο κεντρικό πρακτορείο στο Βόλο (Δημητριάδος - Γαμβέτα) και έχει αρκετά τεύχη :)
Eπειδη ο Δημητρης που εχει το πρακτορειο τυγχανει φιλος, θυμαμαι προ 3 εβδομαδων οτι μου ειχε πει πως ο,τι περισσευε απο Αθηνα θα ερχοταν με καθυστερηση σ'εμας οποτε μαλλον ειχε δικιο. Τοτε αν συμβαινει ετσι akmakas μαλλον εμεις πρεπει να αρχισουμε να κανουμε τη καβατζα μας και να τα μεταπουλαμε σε οσους δεν το προλαβαν Αθηνα:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
fgbrain είπε:
χθες βράδυ το αγόρασα απο κεντρικό πρακτορείο στο Βόλο (Δημητριάδος - Γαμβέτα) και έχει αρκετά τεύχη :)
Βρε Fgbrian εισαι Βολο και δεν στελνεις κανενα pm να τα πουμε και απο κοντα. Τι πραγματα ειναι αυτα. Τσκ τσκ τσκ! Απαραδεκτος :D
 
egw pantos to vrika apo kathari (_!_)fardia giati enas kolitos mou doulevei sto typografeio !!!

pantws to 90% apo ta original PIXEL mazi me to #1 (eksofyllo spectravideo SV1) ta xo se zelatina na ta dwso sta paidia mou gia na doun me ti kavourdistiria ksekinisame :rolleyes:

apo ena simeio kai meta eimoun pio fanatikos me to Pixel Junior to opoio den exana me kamia panagia.

eixe poli kala programata mesa. kapia stigmi esteila kai 2 dika mou mazi me ena filo.

retro periodiko den tha mporouse na stathei simera stin Ellada.

vasika h compupress to ekane giati kseroun oti yparxei fanatikos kosmos me ta home micro,

kai mas ikanopihsane me mia "arpaxti" gia na dokimasoun kai ta nera.
 
Βρηκα και εγω το επετειακο τευχος σε ενα περιπτερο στην Αναβυσσο. Ειχε αρκετα εκει και το τσιμπησα χωρις 2η σκεψη. Θα αναγκαστω να συμφωνησω με ολους τους προηγουμενους συνφορουμιτες σχετικα με την υλη του. Και εγω περιμενα περισσοτερα. Το αφιερωμα για τα 8bit μηχαμηματα μου αρεσε αρκετα, οπως και τα reviews απο τα παιχνιδια που ειχε. (αν και τα περισσοτερα πρεπει να ηταν copy-paste απο παλαιοτερα τευχη).

Πρεπει να πω ομως οτι με συγκινισε που ξεφυλιζα ενα περιοδικο που μεγαλωσα μαζι του και μαθαινα πολλα για τους υπολογιστες και τα games τους. Ειχα και εγω εναν Commodore 64 με κασσετοφωνο και πορωνομουν πολυ με αυτον.

Μακαρι να υπαρξει και πιο βελτιωμενη συνεχεια.
 
δεν νομιζω να υπάρξει συνέχεια. ήταν μια καλή αρπαχτή για το καλοκαίρι...
 
fgbrain είπε:
Nα βγαίνει πχ κάθε δίμηνο σε συνεργασία με τη retro σκηνή (εμάς!!) με retro τιμή (χωρίς cd) :help:
Δηλαδή τι εννοείς; Να το πληρώνετε σε δραχμές; χεχεχεχε :diablotin:

Καλώς σας βρήκα :)

Χ.Κ.
 
Καλώς ήρθες Rex στην παρέα των γνήσιων retromaniax..Καλά ποστ!!!
 
Καλως ηρθες φιλε Rex στην παρεα μας....!

Αραξε,φτιαξε ενα φραπεδακι,και βυθισου μαζι μας στο ταξιδι των αναμνησεων...!! :) :) :)
 
rex??? :eek: :confused: :animeek:

απιστευτο!!! που είσαι φιλαρακι???

περιμενω pm!!!

welcome btw...
 
Μήπως μπορεί να βρεί κανείς κανένα αντίτυπο και για μένα γιατί μέχρι τώρα δεν το έχω βρει πουθενά ?! :(
 
Eχω ψωνισει ενα για καποιο συμφορουμιτη που τελικα δεν εδειξε ενδιαφερον.

Θα τον ρωτησω και αν δεν το θελει τελικα, μπορουμε να συναντηθουμε και να στο δωσω
 
Ωραία περιμένω νεώτερα...
 
έχω βρει δυο τεύχη και ενδέχεται να βρω ένα ακόμα εδώ στο far far away....που είμαι και αν θέλει κάποιος μπορώ να του το βρω. Το να το στείλω άμεσα είναι λιγάκι πρόβλημα αλλά κάτι θα βρούμε εν καιρώ.
 
Να πώ κι εγώ την αμαρτία μου, το είχα αγοράσει όταν βγήκε, και δέν το έβγαλα απο τη ζελατίνα μέχρι πρίν λίγες μέρες. ΔΕΝ είχα διαβάσει όλα αυτά τα posts...

Το βρήκα όπως το περίμενα. Αρπαχτή, πρόχειρο κλπ. Το μόνο που βρήκα έξυπνο, ήταν το χαρτάκι του cd με το σχήμα της αιώνιας floppy...(και το logo του pixel φυσικά). Το γεγονός του ότι (ex) άτομα του USER γράψανε σε αυτό, ίσως να είχε επισύρει κάποτε πολεμικά αντίποινα !!! Αλλά εγώ έπαιρνα και το USER ούτως η άλλως, και δέν με νοιάζει. (ίσα ίσα, που σε πολλά τεύχη το έβρισκα καλύτερο) Πώς τα φέρνουν οι καιροί όμως ε ?

Η γενικότερη "παρακμή" της εταιρείας (βλ. PC master), ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα είχε τέτοια "τερτίπια". Στο φόρουμ του Μάστερ, και στην αλληλογραφία, είχε αναφερθεί πολλές φορές το όνομα του PIXEL, άλλες φορές έτσι απλά, και άλλες φορές ώς πρόταση για κάποιο PDF collection ώς ένθετο στο συνοδευτικό DVD. Πάντα η στάση του περιοδικού ήταν σε στύλ "είναι δύσκολο εγχείρημα" κλπ. Και, όπως κάθε επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, (κατέχων copyrights), μυρίστηκε ψωμί με τυράκι και όρμηξε. Το "όρμηξε" είναι εμφανές και απο τα λεγόμενα του Olorin, καθώς ούτε ο ίδιος είχε ιδέα για την κατάληξη των άρθρων του. Και εδώ, μιά παρένθεση, ώς εργαζόμενος κι εγώ σε "μεγάλη εταιρεία MME", σε τελείως άλλο πόστο και μέσο βέβαια, κατανοώ απολύτως τους εργαζόμενους, και το γεγονός του ότι ο "καρχαρίας" με το πρόσταγμα δέν έχει μεράκι, αλλά άμεσους στόχους (χρήματα δηλαδή). Ως εκ τούτου, δέν κατηγορώ κανέναν συντάκτη γι'αυτόν τον "έντυπο frankenstein", ούτε τους παλιούς, ούτε και τους νέους.

Απλά στεναχωρέθηκα με λίγα λόγια. Δέν τα βάφω και μαύρα, αλλα αισθάνθηκα ότι κρατούσα στα χέρια μου θύμα βιασμού. Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό το "πράμα", ας φροντίσουν να το εκδώσουν στα πρότυπα του EDGE, με όλους τους παλιούς συντάκτες, με το παλιό layout, και με συναυλία του Κηλαηδόνη, για να ρεφάρουν !!! By the way, και τελείως (?) άσχετο, ο Κροντηράς (sonic) του USER, τί απέγινε ? Τον είχα πετύχει σε κάτι "ξέμπαρκες" εκδόσεις....(4CD gamer ή κάτι τέτοιο)
 
και επισης πολυ προχειρο το θεμα για τα fight games:mad:
 
Οποιος λοιπον μπορει να μου δώσει το δευτερό του θα του δώσω 3 παλιά Pixel.... Οχι κι ασχημα ε; Ακομα το ψαχνω.... :S /emoticons/wacko@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Ειδα το ΡΜ σου φιλε ΑΑ+

Μολις θυμηθω που το εβαλα,θα σου στειλω ΡΜ να συναντηθουμε (γιατι οχι και στο επομενο GRM meeting?)...

Δεν θελω να σου στερησω παλια Pixel!Aλλωστε δεν κανω καμια θυσια.Το εχω διπλο.

Απλα θα μου δωσεις οσα εδωσα στον περιπτερα για να το αγορασω... :D

Τωρα αν δεν το βρω...ειμαι ρετρο και με αλτσχαιμερ μαλλον :biglaugh:
 
Wally είπε:
Δεν θελω να σου στερησω παλια Pixel!Aλλωστε δεν κανω καμια θυσια.Το εχω διπλο.

:biglaugh:
dont worry δεν θα αποχωριστώ κάτι που δεν το ξαναέχω....:rolleyes:
 
Πίσω
Μπλουζα