Το κανάλι της Βαγγελίτσας (1987-88 ΕΤ2)

Πολύ μου άρεσε αυτή η σειρά και η Βαγενά προσέφερε τρελό γέλιο! Σαν πιο αστεία σκηνή μαζί της, θυμάμαι εκεί που προσπαθούν να τις μάθουν ξένες γλώσσες. Πάει να μάθει Γαλλικά και εκεί που ακούει τον καθηγητή να της λέει διάφορες γαλλικές λέξεις όλες με το άρθρο λα μπροστά, ξαφνικά η Βαγενά πετάγεται και λέει: Αυτή είναι πολύ εύκολη γλώσσα, τα έμαθα ήδη-Λα ταβαν-Το ταβάνι, Λα μουρ-Η μούρη :D

Επίσης, τέλεια ήταν στο ρόλο της κυρίας Ανεμοδούρα η Σοφία Φιλιππίδου με την αιώνια τρέλα της, πολύ καλός ο Πάνος Χατζηκουτσέλης στο ρόλο του παρουσιαστή και πολύ γέλιο είχε επίσης ο Μιχάλης Ρέππας, στο ρόλο του βλάχου αδερφού. Ειδικά η σκηνή που τραγουδάει το Satisfaction στη δική του βλάχικη εκδοχή "Θα τη σφάξω" συμπληρώνοντας "σαν κουνέλι" και η κριτική επιτροπή είναι έτοιμη για εγκεφαλικό!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ανέδειξε πολλά ταλέντα αυτή η σειρά, μην ξεχνάμε τον αδικοχαμένο Μανώλη Πουλιάση αλλά και τη νεοεμφανιζόμενη τότε Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ρόλο της κοπέλας που δούλευε στο κυλικείο του καναλιού και της κόλλαγε ο Ρέππας (αμφότεροι σημαντικοί σεναριογράφοι στη συνέχεια της καριέρας τους)
 
υπηρξε αλλη αξιολογη κωμικη σειρα στην ερτ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επέστρεψε σήμερα στην ΕΡΤ-2 το "Κανάλι της Βαγγελίτσας". (Συγγνώμη για την κάφρικη σκέψη αλλά έκανα το συνειρμό με την τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί από χτες συνονόματος επιχειρηματίας!).

Για όποιον το έχασε, σε επανάληψη το βράδυ!
 
Στην σειρά έπαιζαν ακόμη κι ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στο ρόλο του κάμεραμαν που αν θυμάμαι στο έργο ήταν τσιμπημενος με την Μαρία Φιλίππου,καθώς και ένας απ' τους καλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς ο Δημήτρης Οικονόμου στο ρόλο του Βαγγέλη.Ο Οικονόμου πέθανε το 2010.
 
Πίσω
Μπλουζα