"Το κοπή τη πίτα" 2010 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μy bad wally.. αλλα βλεπεις περιμενουμε και τον Rygar να ανεβασει καμια φωτο να καταλαβουμε τι παιχτηκε (τωρα αν θα καταλαβαιναμε απο τις λεζαντες αυτο ειναι αλλο θεμα!) αλλα καπου θα εχει ξεμεινει με τα κομματια της Σαλονικιας πιτας να τα περιποιειται αναλογως!
 
καμία φωτογραφία ρε παιδιά
 
και κανένα βίντεο (αν υπάρχει)

σε λίγο θα βγει το Σαλονικιώτικο βίντεο
 
Haros είπε:
Μια χαρά βλέπω περάσατε. Βάλτε και ονόματα πάνω από τα πρόσωπα στις φωτογραφίες (που ξέρετε μπορεί να πετύχουμε κανέναν στον δρόμο να μη σας ξέρουμε; :p ).
Απορία, ο βρυχηθμός (1η εικόνα - κοκκινό μπλουζάκι) ποιανού είναι; :p
Ολη τη βραδια επερνα ποζες και στηνομουν μπροστα στο φακο και σε μια στιγμη ασυναισθητα χασμουριθηκα και καποιος βρηκε εκεινη τη στιγμη να με φωτογραφισει,και σαν να μην εφτανε αυτο απο ολες τις φωτογραφιες βρηκε να ποσταρει αυτη για να με κανει ρομπα.

pooky(1) είπε:
Του...... SONIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο Pooky παιδι μου που διευκρινισες και ποιος ειμαι ωστε να μην υπαρχει μια ελπιδα να γλυτοσω τον εξεφτελισμο λογο ανωνυμιας αλλα θα σε τακτοποιησω καποτε :diablotin:

pooky(1) είπε:
ενώ τη βραδιά έκλεψε η krios που είναι πραγματικά απίστευτο άτομο!
Εγω παλι βρε παιδια ρωτησα απο δω ρωτησα απο κει ηρθε η Krios ποια ειναι η Krios και κανεις δεν ηξερε οποτε συμπερανα οτι κατι θα ετυχε στην κοπελα και δεν μπορεσε να παρευρεθει ετσι επιασα το κουβεντολοι με το απαν συμπαν.Και ηθελα να την γνωρισο για να δω γιατι εχουν παθει ολοι τοση μανια με την Krios.

alkis21 είπε:
Αν δεν έκανα κάποιο τρομερό λάθος -κι αν δεν ήρθε κανείς αφού έφυγα-, νομίζω πως τους φωτογράφησα όλους... επομένως η απάντηση είναι στη μηχανή σου!
Δυστυχως για εσενα μας φωτογραφισες ολους και μαλιστα με υπερβαλον ζηλον τα υπολοιπα θα τα συζητησεις με το βοηθο της υπογραφης μου :diablotin:

alkis21 είπε:
Ωχ... για να το λες αυτό φαντάζομαι πόσο χάλια θα βγήκαν οι φωτό!
Και που να δεις τι εχω να σου πω εγω παιδι μου για το φωτογραφικο σου ταλεντο!!! :diablotin: :frypan: :takethat: :armed:

Παντος πλιν της καταραμενης φωτογραφιας το ολο γεγονος ηταν καταπληκτικο και περασα παρα πολυ καλα καθως ειχα την ευκαιρια να απολαυσω την παρεα πολων γνωστων φυσιογνομιων τοσο απο το στρατοπεδο της SEGA και την απεναντι οχθη της NINTENDO αλλα και με πολλους αμιγκοβιους (μα που βρεθηκε τοση Amiga βρε παιδι μου?)και χαθηκα μαζι τους σε αμετρητες συζητησεις .

Μετα η κοπη της πητας (οπου ειχα απο την αρχη προαισθημα οτι δεν θα μου τυχει το φλουρι και τελικα ειχα δικιο :cry: )με τα πολυ ωραια δωρα που αμεσως λιγουρευτηκα σαν γνησιος απληστος συλλεκτης και αμεσως εχασα αφου στηθηκα παραμασχαλα στον Τελαμονα και την Juanita και ετσι μου εδωσαν το πρωτο κοματι το οποιο φυσικα δεν ειχε μεσα το φλουρι :cry:

Κλεινωντας ευχομαι σε ολους να εχετε ενα ευτιχισμενο 2010 με υγεια,χαρα, ελπιδα και καλες αναμνησεις για να αναπολητε στο 2011!!!!!

cake.jpg
 
SONIC.. πολυ γελασα, μα την αληθεια.. :rofl:
 
Λορένα είπε:
SONIC.. πολυ γελασα, μα την αληθεια.. :rofl:
Χαιρομαι που γελασες διοτι ειμαι χορατατζης,αν παλι γελασες με την χασμουρογραφια τοτε δεν χαιρομαι τοσο πολυ!!! :(
 
Sonic η Κριός είναι αυτή με το...μαλλί της γριάς! (μιαμ, μιαμ) και η οποία ευτυχώς γλύτωσε από το φακό του φωτογράφου!
 
Άντε βρε Rygaaaaar, ακόμα να γυρίσεις από Θεσσαλονίκη;
 
krios είπε:
Sonic η Κριός είναι αυτή με το...μαλλί της γριάς! (μιαμ, μιαμ) και η οποία ευτυχώς γλύτωσε από το φακό του φωτογράφου!
Μην είσαι τόσο σίγουρη... ;) :p

Αλκη όπου να'ναι έρχονται. Είναι και πολλές και θέλουν και λίγο scaling γιατί αλλιώς είναι πολλά τα ΜΒ για να ανέβουν στο φορουμ.
 
Που ειναι οι φωτογραφιες οεο;;;;

:)
 
:D

Απλα εχω αγωνια και ειμαι σιγουρος οτι και ο Αλκης θα εχει μιας και ηταν ο φωτογραφος της βραδιας και το ειχε παρει ζεστα το θεμα και εβγαλε παρα πολλες φωτος.
 
Μάλλον έχω τραβήξει 80 φωτογραφίες το παπούτσι μου κι ο Νίκος διστάζει να με εκθέσει...
 
Εχμ ναι,εχετε δίκιο :(

Σταυρώστε με! :D
 
ΟΚ, με πρήξατε. Ορίστε οι φωτό. Τι, περιμένατε να τις ποστάρω εδω;;;; :p :p

Οποιος θέλει, ποσταρει αυτή που θέλει. Οποιος παλι θέλει, μπορεί να παίξει βαζοντας λεζάντες οπως περισυ.

Και ετοιμάζω και το βιντεο.
 
Έχω παρατηρήσει μερικές σουρεάλ φωτογραφίες (όπως πχ γιατί κουβαλάτε μαζί σας gameboys;! και γιατί προσπαθείτε με το πλαστικό πιρουνάκι να καρφώσετε την οθόνη του κινητού;!) αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχετε κάποια λογικότατη εξήγηση :p
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα