Γύρω στο 1960, σε καμιά ΔΕΘ;bambinella 100 είπε:Οχι, αλλα πρεπει να πω οτι επεσες πολυ κοντα!
ακριβως Βιβη! ξερεις ποσα πραγματα εχω μαθει εδω μεσα; παρα πολλα και ενδιαφερονταbambinella 100 είπε:Σε ευχαριστω. Τα κουιζ για αυτο το λογο αξιζουν. Οχι τοσο για να απανταμε, αλλα για να παιζουμε μαθαινοντας η να μαθαινουμε παιζοντας!....![]()
Αυτό επιβεβαιώνει τη διήγηση κάποιου που τον είχαν συλλάβει τον πρώτον καιρό της Χούντας, ενώ ήταν φοιτητής. Όταν κάποτε βγήκε απ' τη φυλακή, βγήκε ένα βραδάκι με φίλους και στο ταβερνάκι όπου κάθονταν άκουσε από το διπλανό τραπέζι να παραγγέλνουν Coca Cola. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σ' επαφή με το συγκεκριμένο ποτό.4. Η Coca Cola ηρθε στην Ελλαδα το 1969.
Noμίζω πρέπει να ήρθε νωρίτερα η Coca Cola στην Ελλάδα. Την αναφέρει ο ζαχαροπλάστης Τάκης Μηλιάδης στην ταινία "Θου-Βου Πράκτωρ 000" στην αποστολή με τις τούρτες. Σηκώνει το τηλέφωνο που χτυπάει και λέει "Eσείς κυρία ταδε; Δε μου ΄ρθε η coca cola", τρώει μια τούρτα στο πρόσωπο και μετά λέει "τώρα μου ΄ρθε". Η ταινία είναι του 1967.