H Λώρα , δηλ.η Μέλισσα λέει τα καλύτερα για τον τηλεοπτικό της πατέρα.Ε, καλά τώρα! Άλλο ο ρόλος, άλλο ο ηθοποιός σαν άνθρωπος. Αυτά τα δύο, μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Εξάλλου, αν θέλετε, αυτή είναι και η ικανότητα του ηθοποιού.
H Λώρα , δηλ.η Μέλισσα λέει τα καλύτερα για τον τηλεοπτικό της πατέρα.
Σωστό απλά για τον Μάικλ με πονά είναι η παιδική μας ηλικίαΜαίρη, τρέχα γὐρευε τώρα πού τελειώνει το ψέμμα και πού αρχίζει η αλήθεια! Εγώ μιλάω γενικά για τους ηθοποιούς. Άλλο η πραγματικότητα, άλλο ο ρόλος.
Πολυ σωστα. Εχετε την εντυπωση πως οι αγαπημενοι μας Ελληνες ηθοποιοι ηταν ολοι αγγελουδια;Μαίρη, τρέχα γὐρευε τώρα πού τελειώνει το ψέμμα και πού αρχίζει η αλήθεια! Εγώ μιλάω γενικά για τους ηθοποιούς. Άλλο η πραγματικότητα, άλλο ο ρόλος.
Τα άλλα τα λέει αυτή. Δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Πολύ εύκολο να κατηγορεί κάποιον που δεν είναι πια στην ζωή.Είχε βασικό ρόλο στη σειρά, γιατί να μη διεκδικήσει να πληρώνεται όσο οι συνάδελφοί της; Χώρια τα άλλα.
Aν όλα αυτά τα έγραψε γιατί δεν της αύξησε τον μισθό ο Μάικλ δεν είναι σωστό από μέρους της. Μέτα αυτός την έβγαλε και από την αφάνεια. Σε κάποια στιγμή η Κάρολ όντως είχε λίγες εμφανίσεις πια ως προς το τέλος, αυτό δείχνει ότι μάλλον λέει την αλήθεια.Τα άλλα τα λέει αυτή. Δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Πολύ εύκολο να κατηγορεί κάποιον που δεν είναι πια στην ζωή.
Μην την πιστευετε. Αυτη ειναι κακια.Και η Νέλλυ επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της καρεν
Εμένα η στριμμένη κυρία Όλσεν χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
Είχε και τις καλές της στιγμές. Κάτι που δεν ξέρουμε είναι πως οι αδερφές Όλσεν πέθαναν όλες πλην της Μαίρης από επιπλοκές του διαβήτη, δεν υπήρχε τότε ινσουλίνη. Και η ΛΩΡΑ από εγκεφαλικό έφυγε λόγω διαβήτη . ΣΑΝ σήμερα γεννήθηκε η Λώρα επισηςΕμένα η στριμμένη κυρία Όλσεν χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !