Καθώς προχωρά η εποχή γίνεται και καλύτερη η εμφάνιση των ανθρώπων. Πω πω πολύ αγρίλα οι πιονέροι.
Κι που να δεις τους πρεσβύτερους, δλδ παπουδο-γιαγιάδες της Λώρας...εγώ σκιάχτηκα...
Καθώς προχωρά η εποχή γίνεται και καλύτερη η εμφάνιση των ανθρώπων. Πω πω πολύ αγρίλα οι πιονέροι.
Παναγία μου!
Τι πεθερά είναι αυτή! Μου θυμίζει, όπως και οι γονείς της Καρολάιν τα φωτογραφικά νεκρικά πορτρέτα της Βικτωριανής εποχής. Πάλι καλά που άνοιξα μεσημέρι το θρεντ.
Εξαιρετικό νέο! Μακάρι να την αναρτήσουν και στο ErtFlix...Δείτε το. HD Εικόνα θα έχουμε.
Επιστρέφει στην ΕΡΤ το θρυλικό «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» σε deluxe εκδοχή
«Τι είναι μικρό, έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές κι επιστρέφει σπίτι του;» αναρωτιέται η ΕΡΤ και η απάντηση είναι απλή και κρύβεται πολλά χρόνια πίσω. Η απάντηση κρύβεται σε ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι. Η θρυλική σειρά η οποία έχει αγαπηθεί και έχει συντροφεύσει πολλές γενιές επιστρέφει σε...www.newsbeast.gr
το γράφει στο πρόγραμμα πως θα είναι διαθέσιμο και στο ErtflixΕξαιρετικό νέο! Μακάρι να την αναρτήσουν και στο ErtFlix...
Ακόμα Ρίτα Μουσούρη, Δημήτρης Μπισλάνης, ηθοποιοί δηλαδή που δεν είναι στη ζωή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η πλέον ίσως ιστορική μεταγλώττιση σειράς. Btw, έχει γίνει θαυμάσια δουλειά στη greekdubdbπάντως στην μεταγλώττιση μου έκανε εντύπωση που συμμετείχαν ηθοποιοί όπως Γιώργος Βελέντζας,Αντώνης Αντωνίου,Σοφία Ρούμπου,Δημήτρης Ιωακειμίδης,Χρήστος Ζορμπάς,Χρήστος Τσάγκας κ.α. που για να λέμε την αλήθεια δεν πήγαινε το μυαλό μου οτι ήταν αυτοί οι ηθοποιοί.Ίσως γιατί όταν βλέπεις ένα μεταγλωττισμένο σήριαλ αυτομάτως συνδυάζεις την φωνή που ντουμπλάρει με την φάτσα του/της αμερικάνου/ίδας ηθοποιού.