Το μικρό σπίτι στο λιβάδι (Little house on the prairie)

"To μικρό σπίτι στο λιβάδι"

Ακριβως οπως το λεει ο τιτλος ηταν και η υποθεση της σειρας ,η ιστορια και η καθημερινοτητα μιας πενταμελους οικογενειας στην εξοχη και στα λιβαδια .

Συντροφια μας κραταγαν ο αγροτης πατερας η συζυγος και μητερα Καρολαϊν καθως και τα 3 κοριτσακια τους Mαιρη,Λωρα και Καρι.

2004332834727819215_fs.jpg


Δεν μπορω να πω οτι το εβλεπα μανιωδως και χωρις να χανω επεισοδιο ,απλως βλεποταν με ευχαριστηση ,(ισως επειδη ειχε και παρομοιο υφος με τα της μοδας τοτε γουεστερν) ,το σιγουρο ειναι οτι με το τελος του καθε επεισοδιου σου αφηνε μια αισθηση ζεστασιας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bhHrOgOkXZw]YouTube - little house on the prairie
 
Θυμάμαι οτι η μεγάλη κοπέλα είχε τυφλωθεί, αλλα απο τι???
 
CAT2008 είπε:
Θυμάμαι οτι η μεγάλη κοπέλα είχε τυφλωθεί, αλλα απο τι???
Αν θυμαμαι καλα εχανε σταδιακα την οραση της. Τα ματια της ηταν ευαισθητα απο μικρη.
 
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ?ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Ηταν απο τις αγαπημένες μου σειρές !!!
 
loukritia_p είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ?ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

στο κανάλι του youtube τα βλέπεις αλλά αποσπασματικά!!!!!!!!!
 
Δεν ντρέπομαι να πώ οτι ήταν μια απο τις αγαπημένες μου σειρές όταν ήμουν μικρούλης και οτι ημουν πολύ καψουρης για την Λώρα Ϊνγκλις.
 
Δεν ειχα καλυτερο απ' αυτό.

Ποσα μεσημερια δεν καθηλωνομουν μπροστα απ' την ασπρόμαυρη τοτε τηλεοραση (νομιζω δεν την ειχαμε αλλάξει ακομα) για να τη δουμε εγω με τα αδερφια μου. Ηταν το Must του μεσημεριου. Και ποσες φορες δεν μας μαλωσαν οι δικοι μας που δεν κοιμομασταν για τη σειρα.

Απλά αξεπέραστη.
 
Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας!

Που μπορούμε να βρούμε (να κατεβάσω) αυτή την σειρά και συγκεκριμένα ψάχνω τα πρώτα - πρώτα επεισόδια της σειράς τότε που η λόρα για παράδειγμα ήταν πολύ μικρή πριν δηλαδή γίνει η δασκάλα Λόρα και ενοείτε πως ψάχνω την μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά έκδοση!

καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε gretman καταρχήν καλώς ήρθες στο GRM...

Διάβασε σε παρακαλώ όμως τους κανόνες λειτουργίας του forum,καθότι η ερώτηση που κάνεις αντίκειται σ' αυτούς κι απάντηση δεν πρόκειται να πάρεις εδώ...
 
Τέλεια σειρά πολύ συγκινητική αν και την έβλεπα στα μέσα της δεκαετίας του 90 που ήταν σε επανάληψη!Το καλύτερο ήταν το μεταγλωτισμένο
 
Εγώ και η αδερφή μου μεγαλώσαμε με αυτή τη σειρά. Απλά καταπληκτική. Παρόλο που απευθυνόταν σε παιδιά είχε ποιότητα τόσο σαν παραγωγή όσο και σαν περιεχόμενο. Προωθούσε τις αξίες της οικογένειας και της φιλίας σημαντικά εφόδια κατά τη γνώμη μου για την ανατροφή ενός παιδιού.
 
Dr Malcolm Betruger είπε:
Να ρωτήσω κάτι. Ο ηθοποιός Tzo English της Λόρας ο πατέρας, (Δεν ξέρω το πραγματικό όνομά του) αληθεύει ότι πέθανε από AIDS??? :confused:
Ξέρω το πραγματικό του όναμα αλλά μου διαφεύγει τώρα, όντως πριν 4-5 χρόνια αλλά απο καρκίνο νομίζω.
 
Michael Landon και ναι πεθανε απο καρκινο.
 
Dominion είπε:
Η μηλόπιτα σας κυρία Ινγκλς είναι η ωραιότερη σε ολόκληρο το δυτικό Αρκάνσας!!!
Λόραααααααα!!!!

Μπαμπά που πάς? Να φτιάξω το σπιτάκι του Κυρίου Όουεν που αλλού?

αν αυτές οι ατάκες σας φέρνουν ενα θλιμένο χαμόγελο στα χείλη είστε παιδί της δεκαετιάς του 1980. (ενα δάκρυ κύλισε)
bre paidia ligh boh8eia pws na to katevasw
 
Διάβασε τους κανόνες του forum φίλε μου....
 
Πίσω
Μπλουζα