Απαντάω ένα χρόνο μετά αλλά τώρα το είδα. Είχε τυφλωθεί επειδή είχε περάσει μια ασθένεια με υψηλό πυρετό λίγα χρόνια πριν. Από τότε σταδιακά άρχισε να τυφλώνεται αλλά φυσικά δεν το είχε καταλάβει ούτε αυτή αλλά ούτε και οι γονείς της αφού από νωρίς είχε μυωπία. Όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν ήδη ένα βήμα πριν την τύφλωση. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ασθένεια αλλά υπήρχαν 2 επεισόδια στο τέλος του 3 κύκλου γι'αυτό το θέμα και εκεί η Μary κόντεψε να χάσει την ζωή της. Γενικότερα υπήρχαν πόλλες ασθένειες παλαιότερα και λόγω έλλειψης φαρμάκων και γιατρών υπήρχε και μεγάλη θνησιμότατα σε νεαρά άτομα, κυριώς παιδιά.CAT2008 είπε:Θυμάμαι οτι η μεγάλη κοπέλα είχε τυφλωθεί, αλλα απο τι???
Τώρα έχει πέσει η τιμή τους 125$...μάλλον κανείς δεν θα έδινε τόσα λεφτά.ChristosM είπε:450 ευρω δεν χαρακτηριζονται ως "μόνο" !!
Δε μου λεν τίποτε : (Dominion είπε:Η μηλόπιτα σας κυρία Ινγκλς είναι η ωραιότερη σε ολόκληρο το δυτικό Αρκάνσας!!!
Λόραααααααα!!!!
Μπαμπά που πάς? Να φτιάξω το σπιτάκι του Κυρίου Όουεν που αλλού?
αν αυτές οι ατάκες σας φέρνουν ενα θλιμένο χαμόγελο στα χείλη είστε παιδί της δεκαετιάς του 1980. (ενα δάκρυ κύλισε)
loukritia_p είπε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ?ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο loukritia_p Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ?ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΥΓ. Παιδιά, καλό θα ήταν ένας συντονιστής να αφήσει μια προειδοποίηση στον χρήστη loukritia_p σχετικά με τους κανόνες του forum.
Regards,