giorgospopi
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
dqaqveqrfeq
Οντως ειχε πολυ καλο φινελε. Ευτυχως η σειρα υπαρχει (οπως και ολες οι ξενες σειρες, φυσικα) και κυκλοφορει ολοκληρη σε dvd.migmalion είπε:Αν θυμαμαι καλα παιζοταν Πεμπτη βραδυ. Ολοι μπροστα στην τηλεοραση, ιδιως τα πιτσιρικια. Η σειρα βασιζοταν στην πραγματικη ζωη της Λωρας που εγραψε και το βιβλιο. Παντως το τελος εγω το ειδα πολυ αργοτερα σε ξενογλωσσες επαναλειψεις, και ειναι απο τα πιο ωραια φιναλε που εχω δει! Ετσι για την ιστορια το παραθετω εδω.
Εμφανιζεται λοιπον μια μεγαλη εταιρια στο Walnaut Grove και με μια δικαστικη βρωμοδουλεια ανακυρισεται ως ιδιοκτιτης ολης της περιοχης. Ετσι λοιπον τα αφεντικα ερχονται παρουσια στρατου για να ξεσπιτωσουν ολο το χωριο και να αξιοπιοισουν τα σπιτια. Οι χωρικοι ζητανε απο τον στρατηγο μια, δυο μερες διορια. Αυτος τους τη δινει γιατι κατα βαθος ειναι με το μερος τους, αλλα λεει οτι δυστυχως πρεπει να εφαρμοσει το νομο. Οι χωρικοι συσκεπτονται και συμφωνουν σε ενα πραγμα: Η εταιρια μπορει να τους πηρε τη γη, αλλα οτι εχτισαν πανω της ηταν δικο τους και μπορουσαν να το κανουν οτι θελουν. Ετσι λοιπον το ιδιο βραδυ ο ενας μετα τον αλλο βαζουν φωτια και καινε τα σπιτια τους. Κι ετσι το Walnaut Grove εσβησε απʼ το χαρτη και οι κατοικοι σκορπισαν εδω κι εκει. Νομιζω ο Charles Ingalls με την οικογενεια του πηγε στο Mankato κοντα στη Μαιρη και τον αντρα της.
Πριν δυο χρονια ειχα παει Αμερικη για αρκετες μερες και ειδα οτι η σειρα παιζοταν δυο φορες τη μερα απο καλωδιακο σταθμο. Αφηνα λοιπον τις δουλειες μου και στρωνομουν στην τηλεοραση...
Δεν έβαλαν φωτιά. Τα ανατίναξαν.migmalion είπε:Ετσι λοιπον το ιδιο βραδυ ο ενας μετα τον αλλο βαζουν φωτια και καινε τα σπιτια τους. Κι ετσι το Walnaut Grove εσβησε απʼ το χαρτη και οι κατοικοι σκορπισαν εδω κι εκει.
Ανατίναξαν όλα τα σπίτια εκτός από αυτό των Ingalls το οποίο γέμισε με κουνέλια.Panagiotis είπε:Δεν έβαλαν φωτιά. Τα ανατίναξαν.
450 ευρω δεν χαρακτηριζονται ως "μόνο" !!DianaTheSuperstar91 είπε:Αγαπημένο σίριαλ ever για μένα και για την αδελφή μου, βρήκα σε dvdάδικο όλες τις σεζόν στα Αγγλικά μόνο με 450 ευρώ [...δεν κάνουμε αναφορά σε torrent....]
εεε όσοι έχουν τα λεφτά αυτά τρέξτε να το πάρετε το DVD, αλλά ακριβό είναι και συλλεκτικό.ChristosM είπε:450 ευρω δεν χαρακτηριζονται ως "μόνο" !!
Και σε 12 δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρταςChristosM είπε:450 ευρω δεν χαρακτηριζονται ως "μόνο" !!