Παιδιά καλησπέρα, τώρα είδα το θέμα καθώς έψαχνα για το μυστικό του μπρουμ, είχα λάβει μέρος στο 4ο επεισόδιο και εγώ είχα κερδίσει ένα μαύρο bmx. Πριν χρόνια είχα επικοινωνήσει με τον Κο Σοφιανό μέσω mail και είχα ρωτήσει αν σώζονται τα επεισόδια αλλά δυστυχώς μου είπε ότι δεν υπάρχουν. Φαντάζομαι λόγω του ότι έγραφαν πάνω από τις ταινίες άλλα επεισόδια κλπ. Τότε δεν είχαμε ακόμη αγοράσει βίντεο οπότε δεν το έχω το επεισόδιο. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία στο studio ατα. Θυμάμαι τις φωτογραφίες με όλους τους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου όταν μπήκα μέσα στο στούντιο. Η Ήβη Σοφιανού και ο αδερφός της (νομίζω Φαίδων το όνομά του) ήταν πολύ ευγενικοί, μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ άνετα. Φανταστείτε για ένα παιδάκι 9 ετών πως όλα αυτά φάνταζαν. Έβλεπα τους ηθοποιούς, ήταν ο Μιχάλης Μυτρούσης, ο Παύλος Χαικάλης, ο Θανάσης Παπαδόπουλος, (τον τέταρτο δεν θυμάμαι) να φοράνε στα γόνατά τους τα δήθεν παπούτσια νάνου ( μου έφυγε και η μεγάλη απορία πως φαινόντουσαν τόσο κοντοί), τι άλλο, τα μπαλάκια που φάνταζαν τόσο βαριά ήταν προφανώς από φελιζόλ βαμμένο ασημί αλλά προσπαθούσα να "ανταποκριθώ" στον ρόλο μου και έκανα πως ήταν πολύ βαριά και δήθεν κουράζονταν τα χέρια μου. Στο τέλος είχαν 2 ποδήλατα, ένα μαύρο bmx και ένα κίτρινο, εγώ είχα μείνει με τον αδερφό μου που με συνόδευε ως μεγαλύτερος και το άλλο κοριτσάκι η Χρύσα με την μητέρα της. Διαλέξαμε από ένα ποδήλατο (εγώ πήρα το μαύρο ) και επίσης μας έδωσαν διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια. Το επεισόδιο παίχτηκε αρχές Ιουλίου 1985, 3 το μεσημέρι , νομίζω 3 ή 5 Ιουλίου μεταδόθηκε. Αυτά από το μυστικό του μπρουμ.