Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλη μου Kambia, στο δικο μου οικοσημο θα ηθελα να γραψεις το nickname μου στην πισω πλευρα. Οσο για το χρωμα, επειδη μ'αρεσουν ολα, το δικο μου μπορεις να το χρωματισεις με ο,τι χρωμα περισσεψει :)

Λοιπον... τα καλουπια ειναι ετοιμα και περναω στη δευτερη φαση, αυτη της χυτευσης του γυαλιου.

Επειδη θα ακολουθησει το βαψιμο μετα, οσοι δεν μου εχετε δηλωσει το χρωμα που θελετε στο πισω μερος και τι θέλετε, αν θελετε, να γραψω παρακαλω μην το καθυστερησετε. Πρεπει να ξερω και τι επιπλεον ποσοτητα χρωματος θα χρειαστω.

Χαχαχαχαχα!!!

Είχες βάλει δύο φωτογραφίες, η μια με το μεγάλο καμπανάκι ήταν με πιο πολύ κόκκινο μπροστά και η άλλη με το μικρό καμπανάκι είχε πιο πολύ μπλε. (Εννοώ το περίγραμμα)

Η μήπως μπερδεύτηκα? Μπροστά θα είναι όλα τα ίδια?

akaliakoukou είπε:
Χαχαχαχαχα!!!Είχες βάλει δύο φωτογραφίες, η μια με το μεγάλο καμπανάκι ήταν με πιο πολύ κόκκινο μπροστά και η άλλη με το μικρό καμπανάκι είχε πιο πολύ μπλε. (Εννοώ το περίγραμμα)

Η μήπως μπερδεύτηκα? Μπροστά θα είναι όλα τα ίδια?
Ναι μπροστα ειναι ολα τα ιδια :D Απλα το δευτερο που ειδες δεν εχει ολοκληρωθει το βαψιμο του. :darkglasses: Συντομα θα βαλω και νεες φωτογραφιες.

A τώρα κατάλαβα!

Δεν έχω πρόβλημα για το πίσω, βάλε ότι περισέψει!

Θέλω να γράφει πίσω είσαι πιο όμορφη όταν γελάς!

Γίνεται?

akaliakoukou είπε:
A τώρα κατάλαβα!Δεν έχω πρόβλημα για το πίσω, βάλε ότι περισέψει!

Θέλω να γράφει πίσω είσαι πιο όμορφη όταν γελάς!

Γίνεται?
ΟΚ αυτο θα γραψω. Με κοκκινο φοντο. ;)

Με τα καμπανακια ενταξει? Ερχονται?

Κ'εγω δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση στο χρωμα. Βαλε ο,τι περισσεψει (για να κανουμε και οικονομια). Θελω να γραφει το nickname μου :clap:

Για τα καμπανάκια δεν έχω πάει να τα στείλω!

Είμαι 3 μέρες με πυρετό και έχω καθηλωθεί σπίτι!!!...

Τη Δευτέρα θα πάω, πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα!...

akaliakoukou είπε:
Για τα καμπανάκια δεν έχω πάει να τα στείλω!Είμαι 3 μέρες με πυρετό και έχω καθηλωθεί σπίτι!!!...

Τη Δευτέρα θα πάω, πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα!...

Περαστικα σου :flower:

Μην αγχωνεσαι. Δεν θα τα χρειαστω αμεσα.

Εγώ το θέλω μπλε παρά τα Ολυμπιακά μου αισθήματα... :D

Θα έχει και το "Α" μπροστά;;;;

Θα εχει και το "Α" μπροστα αλλα οποιος δεν ειναι καλο παιδι θα του βαλω το "R" (Θα τον κανω Ραγκαν!!!!!)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip:

ουπς! δεν ξαναμιλάω... θα είμαι καλό παιδί!!! Κάμπια μου... επειδή δεν το είχα δεί ότι μπορείς να γράψεις κιολας στην πίσω πλευρά... θα ήθελα ,να μου πείς,αν μπορείς να γράψεις απλά μια λέξη ή αν μπορείς να γράψεις μια μικρή φρασούλα! :)

Χαίρομαι που είναι εδώ ο Stan και η Kambia!!!! :coolglasses:

Ήθελα να πάω στη συνάντηση και είμαι Χίο και έτοιμη είμαι να βάλω τα κλάματα!!! :cry: :cry: :cry:

Λέτε γι'αυτό να σήκωσα πυρετό??? :fever: :what:

Kambia είδα τις φωτό από το οικόσημο στο προφίλ σου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!! Δεν έχω λόγια, και κανένα εμότικον δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι!!!!!

και εσύ από Χίο??? Τί λες βρε παιδί μου! Τελικά δεν πάμε μόνο 2 2... χεχε... εντάξει, δεν είμαι εντελώς Χιώτης... η γιαγιά μου ήταν από τον Βροντάδο, αλλά την λατρεύω την Χίο!!! είχα κάτσει 1 χρόνο εκεί στα Αρμόλια φαντάρος, και όποτε μπορώ πηγαίνω διακοπές για να θυμάμαι τα παλιά!!! Περσατικά σου, έμαθα πως είσαι άρρωστη...

Η κάμπια που είναι? Ψάχνω να την βρώ να την ρωτήσω για το οικόσημο και πουθενά δεν είναι!!!

Ευχαριστώ!!!

Χιωτάκι κι εσύ ε??? #)

Άμα με το καλό γεννηθεί η μικρή Κάντυ, θα της φορέσετε το οικόσημο και θα έρθετε διακοπές στη Χίο!!!!

Kambiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Που είσαι??????????????????????????????????

Εδω ειμαι. Τωρα γυρισα απο τη δουλεια :(

Stan πες μου τι θελεις να γραψω στο πισω μερος και θα δουμε αν χωραει ή οχι.

akaliakoukou θα βαλω και αλλες φωτογραφιες σε λιγο καιρο ;)

Επειδή θα ήθελα να στολίζει την κορούλα μου, θα ήθελα να γράφει :Στην Νεκταρούλα μας,με πολλή αγάπη...Μπαμπάς και Μαμά!

Χωράει βρε κάμπια μου? Τί λές? Αν δεν χωράει θα ήθελα τουλάχιστον να γράφει το όνομά της! Νεκταρία.

Σ'ευχαριστώ πάαααααρα πολύ! :)

Πίσω
Μπλουζα