- Αντιδράσεις
- 1.435
Λες αυτη με την γκαϊντα ετσι Turri? Οποτε αυτο για σεναTurrican είπε:Απήστευτη δουλειά πραγματικά Kambia! Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα να είχε τον Πρίγκιπα στο πίσω μέρος!
Λες αυτη με την γκαϊντα ετσι Turri? Οποτε αυτο για σεναTurrican είπε:Απήστευτη δουλειά πραγματικά Kambia! Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα να είχε τον Πρίγκιπα στο πίσω μέρος!
:tease: :tease: :tease:Juanita είπε:Kambia μου αν υπάρχει πρόβλημα επειδή το πρόλαβε ο Turri θα βολευόμουν και με αυτή
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό...και δε θέλω να σε πιέζω σε καμία περίπτωση #) #) #)
Γιατί το R δε θα το γλιτώσω... :zip:
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Τον Turri ρωτα... Αν παλι θελεις την πιο πανω που ποσταρες στειλτη μου με ενα mail αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι απο το τελευταιο επeισοδιο σωστα? Θα την παρω απο κειJuanita είπε:Kambia μου αν υπάρχει πρόβλημα επειδή το πρόλαβε ο Turri θα βολευόμουν και με αυτή
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό...και δε θέλω να σε πιέζω σε καμία περίπτωση #) #) #)
Γιατί το R δε θα το γλιτώσω... :zip:
You got it Domnikidomniki είπε:Kambia, να ρωτησω κατι: μπορουμε να εφαρμοσουμε την ιδια τεχνικη για να φτιαξουμε σουβερ?????
Το background ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! Οχι απλα μου αρεσε, ξετρελαθηκαKambia είπε:You got it Domniki
Υγ. Σου αρεσε το Backround που εβαλα στην εικονα? Δεν ηξερα τι αλλο να βαλω για να μην ειναι αδειο
Βρε θα με τρελάνετε!!!Kambia είπε:Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Τον Turri ρωτα... Αν παλι θελεις την πιο πανω που ποσταρες στειλτη μου με ενα mail αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι απο το τελευταιο επισοδειο σωστα? Θα την παρω απο κει
Μμμμμμμ......! Νομίζω οτι η FO, θα ήθελε αυτό .....Kambia είπε:[/img]
Το πιο πανω οικοσημο κατοχυρώνεται στον κυριο με την πρασινη φατσα και τα πεταχτα αυτιαteflon είπε:Μμμμμμμ......! Νομίζω οτι η FO, θα ήθελε αυτό .....Ελπίζω να μη μου 'ρθει τίποτα στο κεφάλι...... :brick:
Kambia πρέπει να πω οτι έχεις κάνει απίστευτη δουλειά ..........
Οκ Χουανα. Θα την κανω capture και θα την βαλωJuanita είπε:Κambia μου, εγώ θα ήθελα αυτή που πόσταρα μόνο με την προϋπόθεση πως δεν είναι extra κόπος...
Αλλιώς... τον Άλμπερτ μικρό Πρίγκηπα με την γκάιντα...