Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Stanfromgreece είπε:
Επειδή θα ήθελα να στολίζει την κορούλα μου, θα ήθελα να γράφει :Στην Νεκταρούλα μας,με πολλή αγάπη...Μπαμπάς και Μαμά! Χωράει βρε κάμπια μου? Τί λές? Αν δεν χωράει θα ήθελα τουλάχιστον να γράφει το όνομά της! Νεκταρία.

Σ'ευχαριστώ πάαααααρα πολύ! :)
Stan θα προσπαθήσω να το χωρεσω, ώστε να φαίνεται κιόλας, αλλιώς θα γράψω μονο το ονομα της #)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οπως ειπα και σημερα το πρωϊ στο Shoutbox η ολη δουλεια μου εχει παει πισω :angry:

Ο λογος ειναι οτι το υγροποιημενο πολυεστερικο γυαλι που πηρα για να χυσω στα καλουπια ηταν χαλασμενο! Καταραμενε Μαϊτζιμα :super: Ηταν μια τεραστια μαζα "ζελε" αδυνατον να δουλευτει. Σημερα θα παω να το επιστρεψω και να "πεσω" με τα μουτρα στη δουλεια... Ελπιζω να το παρουν πισω αλλιως :zip:

Αντε και κατι ευχαριστο τωρα. Το οικοσημο θα ειναι 3D :D Εχω κανει το καλουπι ετσι ωστε ο αετος να προεξεχει 2mm περιπου. Βρηκα και αλυσιδιτσα για την καμπανουλα.

Αυταααααα...!!!

Μπραβο Kambia :clap: :worship:

Φοβερη η ιδεα για τα 3D οικοσημα...τυφλα να'χει το ebay και η TOEI! Θα μας ζηλευουν οι παντες ;)

Καταρα για την γκαντεμια...μηπως εγινε χθες, που ηταν Τριτη και 13?

domniki είπε:
Μπραβο Kambia :clap: :worship:
Φοβερη η ιδεα για τα 3D οικοσημα...τυφλα να'χει το ebay και η TOEI! Θα μας ζηλευουν οι παντες ;)

Καταρα για την γκαντεμια...μηπως εγινε χθες, που ηταν Τριτη και 13?
Τη Δευτερα εγινε. Ασε που δεν πιστευω σε αυτα ;)

Λέω να στείλουμε και σε άλλα fora φωτό με τη δουλειά της Kambias.

Πχ στο Planeta Candy θα τρίβουν τα μάτια τους.:dribble::dribble::dribble:

Θα στείλουμε :what: και ένα γράμμα σε άπταιστα γιαπωνεζοκινεζοκορεάτικα που θα μάθουμε οσονούπω σε Mizouki - Igarashi - TOEI και θα προχωρήσουμε σε μαζική παραγωγή ώστε να μειώσουμε τα κόστη και να πετύχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα...:augenrollen:

Ναι...ξέρω τι θα γράψετε πάλι...

:sleep: Juanita ----> :heartcloud: -----> Mod :frypan: Juanita----> , :go: -----> :banghead:

Σκληρή πραγματικότητα... :sad:

Αχ ρε juanita....θελεις την γηινη mod να σε προσγειωσει λιγακι...αλλα επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα, θα σου στειλω ενα συννεφακι :heartcloud: (εχω κ'εγω αερα στο ωροσκοπιο μου ;) )

:banghead: :banghead: :banghead: Καποιος μας εχει ματιαξει!!! Καποιος δεν θελει να αποκτησουμε τα οικοσημα! (καποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος. Ασχετο...)

Τι ΑΤΥΧΙΑ ειναι αυτη??? Παλι χαλασμένη ρητίνη μου έδωσαν! Παλι ζελε ειναι και οχι ρευστη :tsktsk: . Παλι θα ταξιδεύω μέχρι την Θεσσαλονίκη.... Ελπιζω να ειναι η τριτη και φαρμακερή

Καταραμένε Σιτζουνε!!! :banghead: :banghead: Μα που ειναι οι γκιλοτίνες???:mad:

Ωωωω...:burn:

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που εξαιτίας μας ταλαιπωρείσαι τόσο... :precry:

Μπορώ να σου στείλω εγώ κάτι από Αθήνα;; :please:

Juanita είπε:
Ωωωω...:burn:
Αισθάνομαι πολύ άσχημα που εξαιτίας μας ταλαιπωρείσαι τόσο... :precry:

Μπορώ να σου στείλω εγώ κάτι από Αθήνα;; :please:
Σε ευχαριστω Juanita. Να 'σαι καλα.

Βασικα δεν εχω χρονο να κατεβω Θεσσαλονικη αλλιως δεν ειναι ταλαιπωρια. Δεν εχει και βενζινη και δεν μπορω να παω με το "τουτου". Εξαλλου οτι χρειαζομαι τα εχω παρει. Αλλα τοση γκαντεμια??? Δυο στα δυο μεχρι τωρα. Αυριο που θα παω θα τους βαλω να μου ανοιξουν το κουτι μεσα στο καταστημα. Ακομα και ολα τα κουτια αν χρειαστει θα ανοιξουν μεχρι να βρω εστω και ενα καλο... Τζαμπα δεν το πηρα :angry:

Μήπως να κοιτάξω στη Χίο?

Απλά δεν ξέρω πώς να το ζητήσω!

akaliakoukou είπε:
Μήπως να κοιτάξω στη Χίο?Απλά δεν ξέρω πώς να το ζητήσω!
Οχι μην το ψαξεις, ευχαριστω παντως.

Θα παω καποια στιγμη αν μπορεσω αυριο αλλιως το Σαββατο. Που θα παει καποιο απο ολα τα κουτια θα ειναι εντάξει. Δεν θα τους περασει ετσι ευκολα... Το κακο ειναι οτι παει πισω η ολη δουλεια :angry:

Πες μου πιο ακριβώς είναι να ψάξω εγώ Kambia και σου το φέρνω εντός των ημερών στο μαγαζί σου.

Οχι παλι :banghead:

Tι γκαντεμια ειναι αυτη :bash: Aμαν πια :cry: Ελπιζω τουλαχιστον να μη σε χρεωνουν Kambia μου.

Παντως και η αδερφη μου δεν εχει βενζινη :( Εδω εχω ακομα, αλλα μεχρι ποτε :cry:

candy είπε:
Πες μου πιο ακριβώς είναι να ψάξω εγώ Kambia και σου το φέρνω εντός των ημερών στο μαγαζί σου.
Ευχαριστω Candy.

Θα παω να το αντικαταστησω για να μην χασω και τα λεφτα της αγορας του (Domniki δεν θα πληρωσω τιποτα αφου δεν φταιω εγω). Μιλησα μαζι τους απο το τηλεφωνο και ολα τακτοποιηθηκαν. Αλλα αυτη τη φορα δεν θα φυγω απο κει αν δεν ανοιξω το κουτι και δω οτι ειναι ολα ΟΚ μεσα.

Επιτέλους!!! Εκανα την αντικατάσταση του χαλασμένου πολυεστερικου με ενα καλο προϊον.

Ευτυχως που ζητησα να ανοιξουμε το κουτι στο μαγαζι πριν φυγω γιατι παλι με χαλασμενο θα εφευγα... Απο αυριο και παλι δουλεια :D

Kambia είπε:
Επιτέλους!!! Εκανα την αντικατάσταση του χαλασμένου πολυεστερικου με ενα καλο προϊον. Ευτυχως που ζητησα να ανοιξουμε το κουτι στο μαγαζι πριν φυγω γιατι παλι με χαλασμενο θα εφευγα... Απο αυριο και παλι δουλεια :D

Επιτελους, εσπασε ο διαλος το ποδαρι του (που θα ελεγε και η γιαγια μου) :D

Χθες μιλησα με την QueenofHearts και μου ειπε οτι θελει κ'αυτη οικοσημο #) Μπορουμε να μαζεψουμε μια λιστα με τα ατομα που θελουν οικοσημο?

Και η QueenofHearts στη λιστα. Πολυ φοβαμαι ομως οτι τα υλικα δεν θα μου φτασουν και θα χρειαστει να αγορασω και αλλα.

Επειδή το μυαλο μου κατεβαζει συνέχεια ιδεες σκεφτηκα πως αντι να βαψω τα οικοσημα απο την πισω μερια θα ηταν πιο ομορφο να εχει μια εικονα της Candy ή του Antony ή του Albert μια και το οικοσημο ειναι Ardley. Οποτε μη μου πειτε να βαλω Terry... :zip:

Απο αυτο καταλαβαίνεται οτι δεν υπαρχει χωρος για επιγραφη πισω. Αν παλι ειναι καποιος που δεν του αρεσει η ιδεα μου και θελει αντι για εικονα επιγραφη κανενα προβλημα. Αρκει να μου το δηλωσει.

Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι ενδεικτικές και ειναι τα πρωτα 5 οικοσημα. Αν εχετε καποια ιδιαίτερη προτίμηση σε καποιο απο τα προσωπα γραψτε το, ή αν σας αρεσει καποιες απο τις εικονες που εκανα.

Εν αναμονη λοιπον...

picture.php
[/img]

picture.php
[/img]

picture.php
[/img]

Υγ. Στο album μου μπορειτε να δειτε και τις υπολοιπες

Απήστευτη δουλειά πραγματικά Kambia!

Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα να είχε τον Πρίγκιπα στο πίσω μέρος!

Πίσω
Μπλουζα