Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Elena είπε:
ΟΥΑΟΥ!! Είστε απίστευτοι!! Τι όμορφη πρωτοβουλία είναι αυτή?! Σήμερα το είδα για πρώτη φορά και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!
Kambia, είσαι καλλιτέχνης!!Πάρα πολύ καλή δουλειά!!Ίσως να ήταν θράσος να ζητήσω κι εγώ ένα..ε? Πάει πολύ..το καταλαβαίνω..

Δεν μπορούσα όμως να μην εκφράσω το θαυμασμό μου για τη δουλειά σου!! Και πάλι συγχαρητήρια!!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια #)

Δεν το θεωρω θρασος να ζητησεις οικοσημο... Θα δω τι γινεται με τα υλικα και αν εχω αποθεμα θα εχεις και συ ενα.

Kambia, εγώ θα ήθελα, αν γίνεται, την εικόνα του μικρού πρίγκιπα με την γκάιντα!

Και πάλι ευχαριστώ!!

Είναι υπέροχα!!! Γράφω λίγο βιαστικά γιατί δεν μπαίνω από δικό μου υπολογιστή!Θ έλω τον πρίγκιπα με την γκάιντα, κατά προτίμηση στην ηλικία που πρωτοσυνάντησε την Κάντυ!!!Και πάλι μπράβο!!!

Η παρέα του οικόσημου μεγαλώνει...

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη φανταστική δουλειά της Kambias μας!!!

:worship: :worship: :worship: :worship:

Στη λίστα προστίθεται και ο KyriazisV με την εικόνα του μικρού Πρίγκηπα με την γκάιντα!!!

Ελπίζω η Kambia

- να μη μας σκυλοβρίσει :rant: :rant: :rant: :rant:

- πάρει τον ομματιών της και εξαφανιστεί από το forum:go: :go: :go:

Αντ΄αυτών μας δείξει στοργή και αγάπη :please: :please:

κατανοώντας το πάθος μας για την Κάντυ και τον πόθο μας να αποκτήσουμε κάτι τόσο όμορφο... :hurrah: :hurrah: :hurrah:

Ναι, Κambia σε παρακαλω, πες μας αν σου εχουμε φορτωθει πολυ. Παντως τα χρηματα για τα εξοδα της κατασκευης εχουν αρχισει να μαζευονται:

Juanita

kyriazisv

akaliakoukou

domniki

Turrican

εχουμε δωσει απο 20 ευρω ο καθενας. Οι υπολοιποι που εχουν παραγγειλει οικοσημο, παρακαλω να ετοιμαζονται. Μεσα στις επομενες εβδομαδες θα ανεβω Θεσσαλονικη να δωσω τα χρηματα στην δημιουργο των οικοσημων.

Λοιπον εχουμε και λεμε. Ακολουθει η λιστα με τα ονοματα των ατομων που εχουν ζητησει οικοσημο. (η σειρα ειναι τυχαια)

KyriazisV

Juanita

akaliakoukou

domniki

Turrican

StanfromGreece

Dim

Saulot

Telamonas-Stokos

Nessie

Candy

Elena

QueenofHeart

Teflon

και Kambia :D

Kambia είπε:
Λοιπον εχουμε και λεμε. Ακολουθει η λιστα με τα ονοματα των ατομων που εχουν ζητησει οικοσημο. (η σειρα ειναι τυχαια)KyriazisV

Juanita

akaliakoukou

domniki

Turrican

StanfromGreece

Dim

Saulot

Telamonas-Stokos

Nessie

Candy

Elena

QueenofHeart

Teflon

και Kambia :D
Η Akaliakoukou νομίζω θέλει 2

Κατσε να φτιαξει μια σειρα για ολους, και βλεπουμε...λιγο κρατι ρε παιδια!!!

Νομίζω ότι έχω πάθει ρετροεξάρτηση... Λίγες μέρες χωρίς υπολογιστή είμαι και μου λείψατε! Μπαίνω από μιας φίλης μου τώρα αλλά έχει αργή σύνδεση...

Το οικόσημο, όποιο σχέδιο και να διαλέξουμε θα γίνει καταπληκτικό!

Όταν επιστρέψω Χίο θα ψάξω τις εικόνες μου! Έχω κάποιες που πιστεύω ότι θα σας αρέσουν πολύ!

Θα τις ανεβάσω εδώ να τις δείτε!!!

Ελπιζω να μην εχει αλλα ατυχηματα με τα οικοσημα η καλη μας Kambia...το πρωι στο Shoutbox μας ειπε οτι τα πρωτα 5 οικοσημα ειχαν καποιες ατελειες...δεν θελουμε να σε ταλαιπωρουμε καλη μας Kambia :cry:

domniki είπε:
Ελπιζω να μην εχει αλλα ατυχηματα με τα οικοσημα η καλη μας Kambia...το πρωι στο Shoutbox μας ειπε οτι τα πρωτα 5 οικοσημα ειχαν καποιες ατελειες...δεν θελουμε να σε ταλαιπωρουμε καλη μας Kambia :cry:
Τι να κανουμε! Οι ατυχιες ειναι μεσα στο "προγραμμα" και αυτες!

Domniki please ρωτα την QueenofHeart τι εικονα θελει να βαλω στο οικοσημο της.

Οπως επίσης Dim, Saulot και Telamonas περιμένω να μου πειτε για το τι προτιμάτε και σεις.

Ναι Kambia μας, δε βιαζόμαστε καθόλου!!!

Εμένα με ξέρεις...:sure:
Το καλό πράγμα αργεί! :byebye:

Νομίζω ότι οι μικρές ατέλειες είναι αυτές που δίνουν αξία στα χειροποίητα κομμάτια,γι'αυτό και έχουν συλλεκτική αξία. ;)

Εκανα μια σχετικη προοδο :D

picture.php

το βάψιμο θελει αρκετη δουλειά :precry:

και 3 νεα οικόσημα για αλλαγη!

picture.php

Εκπληκτικά!!!

Προβλέπω μεγάλες αλλαγές στις παραγγελίες.

Σίγουρα ο Turri θα επιλέξει την Κάντυ με τον Αντονυ ενώ ο Σταν την άλλη με τον Άντονυ.. :D :D:D

Εγώ σταθερή και αδιάλλακτη:Άλμπερτ for ever. :hurrah:

Πάντως, δεν ξέρω ποιός θα αισθάνεται περισσότερο περήφανος:

- εμείς που σε λίγο θα κρατάμε στα χέρια μας το οικόσημο των Άρντλεϋ και θα ψιλονιώθουμε μέλη της σκωτσέζικης οικογένειας (τι γράφω πάλι;;; :what: )

- ή η Κάμπια με αυτά τα αριστουργήματα που φτιάχνει...

Εγώ, θα την είχα ψωνίσει στη θέση της...

Εδώ χωρίς να υπάρχει λόγος και κάνω σαν τον Μελένιο στα στρουμφάκια... :D :D:D

Να 'σαι καλά κοπέλα μου!

Η αξία της δουλειάς σου είναι ανεκτίμητη και ένα ευχαριστώ φαντάζει λίγο... πάρα πολύ λίγο...

Εκπληκτική δουλειά Kambia...... Δεν έχω λόγια!!!!

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια #)

Χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο που κανω, με ευχαριστει! Και χαιρομαι ακομα περισσοτερο που σας αρεσει.

Γεια σας!!! Έχω ίντερνετ επιτέλους!!!

Λοιπόν, βρήκα τις 2 φωτό του πρίγκιπα που είναι οι αγαπημένες μου και σας τις στέλνω!

Μπορεί να έχει μία από αυτές το οικόσημο??? (βασικά η δεύτερη μου αρέσει καλύτερα, φαίνεται πιο καθαρά νομίζω..)

ac0610.jpgΠροβολή συνημμένου 71826

prince10.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα