Αν παρατηρήσεις την εικόνα απο το 1950 ονομάζεται Algida...cloud είπε:Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλά αλλαγή ονόματος και όχι απλά λογότυπου... :xm:
Εδώ λέμε για την Ελλάδα και όχι το αν υπήρχε η Algida γενικά σαν εταιρία - επωνυμία σε παγκόσμιο επίπεδο.Δημήτρης Σκορπιός είπε:Αν παρατηρήσεις την εικόνα απο το 1950 ονομάζεται Algida...
το λογοτυπο που ειδαμε στη βιντεοταινια ειναι ιδιο μ αυτο της σειρας "το ρετιρε" ,φαινεται στην 3η φωτο,η ονομασια ειναι "Algida"cloud είπε:Εδώ λέμε για την Ελλάδα και όχι το αν υπήρχε η Algida γενικά σαν εταιρία - επωνυμία σε παγκόσμιο επίπεδο. Και μάλλον για κάποια χρόνια τα παγωτά της Algida στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν με κάποιο άλλο όνομα, που κάποια στιγμή (Μάλλον στα μέσα του 80.) άλλαξε σε Algida.
Το λογότυπο ήταν νομίζω το ίδιο.. Το όνομα άλλαζε.katerinak είπε:το λογοτυπο που ειδαμε στη βιντεοταινια ειναι ιδιο μ αυτο της σειρας "το ρετιρε" ,φαινεται στην 3η φωτο,η ονομασια ειναι "Algida"
Μπορει να περασαν 5 χρονια αλλα ρωτησα και η απαντηση ητανε απο ατομο που εκανε τα συμβολια για την συμφωνια οτι η Algida μας ηρθε φρεσκια φρεσκια στην Ελλαδα,δεν υπηρχε αντικατασταση.Aardvark είπε:Eιπα να μην το ξαναψαξω εκτος αν με πριζωσετε.Το site της Unilever.gr οντως γραφει το 1982 αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο το '82 υπηρχαν παγωτα με την μαρκα Αlgida.
Πιθανον το '82 εφτασε και βρηκε μια ετοιμη ηδη στον χωρο εταιρια με μεριδιο αγορας και σιγα σιγα εφτασε το ΄'87 (αυτο ηθελα να γραψω οχι '84) και εγινε η μετανομασια.
Απο αλλο site το παραπανω.
Τωρα για να το θυμαμαι τοσο εντονα (και συναμα αμυδρα lol) παει να πει οτι μαλλον απο την παραπανω χρονολογια εγινε η αλλαγη.
Πριν το '82 δεν θυμαμαι πολλα ,μονο G-Force.![]()
.
.
Eντωμεταξυ εχω γνωστο σε διευθυντικη θεση που δουλευει στην Lever,το πασχα θα τον δω,ελπιζω να θυμαται.
Gryzor είπε:Magnum=Δελτα, όχι;