sephirothson
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 15
μονο ενα??? με τυχαια σειρα donkey kong country 1,2 - zelda a link to the past - super mario bros 3 - lion king(snes) super metroid - resident evil1,2-final fantasy VII
Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Λες "θα το βάλω να παίξω ένα map" και καταλήγεις να έχει φτάσει 5 το πρωί και να μην μπορείς να το σταματήσεις.Ajax87 είπε:Heroes of Might & Magic II !!!! εκπληκτικο παιχνιδι που και που το βαζω και παιζω στο pc. (τωρα που μου το θυμησες θα το βαλω λιγο να παιξω ενα map σημερα )
Τωρα που το σκεφτομαι δουλευω παλι αυριο λες να το αφησω για αλλη μερα??Maddog είπε:Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Λες "θα το βάλω να παίξω ένα map" και καταλήγεις να έχει φτάσει 5 το πρωί και να μην μπορείς να το σταματήσεις.
Απλα απιστευτο το βιντεακι! Λογικα απο δικους σου αγωνες ειναι σωστα?alkis21 είπε:Και τη δική μου επιλογή νομίζω ότι την ξέρετε όλοι. Θα απαντήσω λοιπόν με το τελευταίο βίντεο που έφτιαξα:
Φοβερό ποστ my friend!! Έχουμε ακριβώς το ίδιο γούστο!!!!sephirothson είπε:μονο ενα??? με τυχαια σειρα donkey kong country 1,2 - zelda a link to the past - super mario bros 3 - lion king(snes) super metroid - resident evil1,2-final fantasy VII
Ευχαριστώ, ναι άλλα γκολ είναι εναντίον της Amiga κι άλλα από τουρνουά.kajwbtfe είπε:Απλα απιστευτο το βιντεακι! Λογικα απο δικους σου αγωνες ειναι σωστα?
Χαχαχα, αυτό τυχαίνει και παίζω τώρα.Olorin είπε:Ειδικά στην περίπτωση που περιοριζόμασταν σε single-player παιχνίδια πάντως, δεν θα έλεγα όχι και σε κάποιο puzzle game, όπως το απίστευτα εθιστικό Puzzle Quest...
Καλά ναι, εννοείται ότι το Tetris θα μπορούσε να μπει στην ίδια λίστα (μάλιστα το PQ είναι ίσως το πιο πρόσφατο παιχνίδι που μου προκάλεσε το λεγόμενο "Tetris Effect", αφού έφτιαχνα τριάδες στον ύπνο μου). Απλώς το Puzzle Quest επειδή έχει και τον RPG-ίστικο εθισμό του "να ανέβω ένα ακόμα level", "να κάνω ένα ακόμα quest", κάνει πιο δύσκολη την αποστολή να το πάρεις απόφαση και να το αφήσεις γιατί κοντεύει να... μεσημεριάσει κι ακόμα δεν έχεις πέσει για ύπνο (αν κι η ΑΙ δεν σου έδινε την αίσθηση ότι ή θα κλέβει ή θα είναι εντελώς ηλίθια, τι καλά θα ήταν...)Maddog είπε:Χαχαχα, αυτό τυχαίνει και παίζω τώρα. Είναι όντως πολύ εθιστικό και έχω γράψει κάμποσες ώρες μαζί του, αλλά αν πιάσουμε τα puzzles ο χαμός που έγινε κάποτε με το Tetris είναι σε άλλο επίπεδο.
ειμαστε snes-maniacs φιλε georgegeo2004z είπε:Φοβερό ποστ my friend!! Έχουμε ακριβώς το ίδιο γούστο!!!!