galatsiwtis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 44
Ποίο Tetris game εξακολουθείς να παίζεις;Crimson Moonlight είπε:Θέλει κι ερώτημα; Το Τetris χρόνια τώρα πορεύεται χωρίς αντίπαλο! Με ξακουράζει τόσο πολύ όταν παίζω και με βοηθάει ν' αδιάζω το μυαλό μου από τις άχρηστες σκέψεις, αφιερώνω γύρω στο μισάωρο σχεδόν κάθε μερα. Μάλλον θα με συντροφεύει για πάντα.
Το Tetris Tengen για το NES παραμένει χρόνια τώρα το αγαπημένο μου! Eχω παίξει διάφορες εκδοχές, αλλά καμία δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό. Μιλάμε για θρήνο όταν χάλασε το NES, νόμιζα ότι δεν θα μπορέσω να το ξαναπαίξω! Να 'ναι καλά τα emulators. Το Νetris της Imphenzia για τον υπολογιστή το έπαιζα επίσης πολύ μέχρι που έβαλα τα Windows 7. Τώρα παίζω κυρίως με μία εφαρμογή για android που λέγεται Falling Blocks! και είναι μακράν το καλύτερο απ' όλα τα tetris για android-έχει πολύ καλή αισθητική και ποιότητα. Μόνο που είναι παλιά εφαρμογή και δύσκολο να την βρείς πιά. Όταν άλλαξα κινητό την έψαχνα για τέσσερις μέρες!Vetus είπε:Ποίο Tetris game εξακολουθείς να παίζεις;
Εγώ το τελευταίο που είχα παίξει ήταν το Tetris της Hudson (που δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει) για το 3DS. Eίχα αγοράσει την digital version που κόστιζε γύρω στα 10 ευρώ. Πλέον δεν υπάρχει στο eShop κι αντί αυτού θα βρεις το Tetris Ultimate της Ubisoft, ίσως το χειρότερο Tetris που 'χει βγει ποτέ. Αν δεν έχεις αγοράσει το Tetris της Hudson, ευτυχώς υπάρχει και σε retail version.