Το πιο εθιστικό παιχνίδι που έχετε παίξει, παίζετε και θα το παίζετε μια ζωή;

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.883
Oλοι μας εχουμε παιξει εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες παιχνιδια αλλα σε ολους μας υπαρχει σιγουρα ενα που εχουμε κοληση τρελα μαζι του και κατα το παρλεθον εχουμε αφηερωση δεκαδες,εκατονταδες και χιλιαδες ωρες μαζι του αλλα το παιζουμε φανατικα ακομα και σημερα και θα το παιζουμε φανατικα για μια ζωη.Ενα παιχνιδι που ημαστε εθισμενοι σαυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουμε ποτε να ασχολουμαστε μαζι του.

Το δεικο μου παιχνιδι ειναι φυσικα το Pacman.Mιλαμε για εκκατομυρια ωρες και εχω φτασει κατα καιρους να ειμαι σε καποιο δωματιο η καποιο μερος που να εχει πολυ ησυχια και στα αυτια μου να ακουω τους ηχους του Pacman.Mιλαμε για παρανεια :D

Καταλαθος εβαλα το θεμα στα Arcades στο gaming ηθελα να το βαλω.(Φυσικα υποσεινυδητα πηγα στα Αrcades γιατι οι αγαπες δεν ξεχνιουνται :D )
 
Τα πρωτα που ερχονται στο μυαλο μου...Manic Miner και Ikaruga.
 
Αλλο ενα ωραιο thread Billy, εχεις παρει φορα απο χτες :D

Στο θεμα μας. . λογω χρονου παιζω λιγες ωρες την εβδομαδα παιχνιδια.. αλλα αυτο το παιχνιδι που επαιζα, παιζω (που και που) και λογικα δεν θα το βαρεθω ειναι το Super Street Fighter 2 :) (εκδοση του snes στο original μηχανημα) και ισως 2ο να ειναι το Super Mario Bros 3 το οποιο το τερματιζω κατα καιρους ξανα και ξανα(οταν εχει περασει λιγος καιρος).
 
Προσωπική μου επιλογή, το...

...Pssst!

attachment.php


Πρόκειται για ένα γρήγορο και εθιστικότατο arcade game του Spectrum, από την Ultimate Play The Game, που έθεσε τις βάσεις, για το πώς πρέπει να γράφεται κώδικας στον "γηραιό" -και όχι μόνο.
 
Και τη δική μου επιλογή νομίζω ότι την ξέρετε όλοι. Θα απαντήσω λοιπόν με το τελευταίο βίντεο που έφτιαξα:

 
Sensible Soccer (και γενικά ποδοσφαιράκια)

Γενικά τα arcades.

Και ότι έχει τον Mario.

Αυτά θα έχουν την αιώνια πίστη μου.

Υ.Γ. Η πολυετή αποτοξίνωση από το Football Manager έχει πιάσει τόπο. Δόξαση ο Θεός...
 
ειναι η δικη μου επιλογη... :)
 
Είναι πολλά: Arkanoid II, Bombjack, Rainbow Islands, Super Cobra, Archon, Tetris, Pac-Man, Kick Off 2, Sensible Soccer, North & South και πόσα άλλα που δε θυμάμαι.

Θα καταλήξω και θα επανέρθω... :xm:
 
Rastan & Ninja Spirit από τα παλιά

Πιο εθιστικά είναι τα μοντέρνα multiplayer online, αλλά αυτά δε μετράνε...
 
Puzzle Bobble - Bust-a-move: Αμέτρητα κέρματα στα arcade, αμέτρητες ώρες με το 2 στο PS1, και αμέτρητες ώρες σε διάφορες εκδόσεις σε ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε..

Donkey Kong Country: Όπως έλεγα, και δεν έκανα πλάκα, και μετά από αμέτρητες ώρες, μπορούσα να δεχτώ ότι κάποιος το ήξερε το ίδιο με εμένα.. Καλύτερα από εμένα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

Secret Of Mana: Έβγαλα 6-7 μήνες μόνο με αυτό, με 6-7 ώρες την ημέρα.
 
Στην παλαιότερη ιστορία: Οτιδήποτε σε old Marios (super mario land - super mario world)! :D

Στα νεώτερα "ελληνιστικά" χρόνια: Shinobi!

Απλά!

[edit] Μια μικρή προσθήκη: Sokoban! ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΑ-ΡΑ!!! (και απίστευτα, απίστευτα εθιστικό! :D )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Civilization II, ο απόλυτος ορισμός του "just one more turn" factor.

Από κοντά ακολουθεί το Heroes of Might & Magic II...
 
Streets of Rage (όλα!)

Metal Slug (όλα!)

Mass Effect (ΌΛΑ!)
 
Aν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα εθιστικό παιχνίδι που μπορεί να παίζεται "μιά ζωή", θα διάλεγα (τι άλλο; ) ..."το παιχνίδι μιάς ζωής". :)

elitethegameofalifetime.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ δύσκολη επιλογή γι αυτό δεν θα πω ένα αλλά θα διαλέξω μεταξύ 3-4 games.

Το πρώτο που θα βάλω στο καλάθι είναι τα original Doom/Doom 2. Τα βάζω μαζί γιατί δεν έχουν βασικές διαφορές, το Doom 2 είναι σαν expansion του 1. Οτι και να πω γι αυτές τις παιχνιδάρες είναι λίγο. Έχω παίξει όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν και ακόμα και σήμερα παίζω καμιά φορά τις updated εκδόσεις στο PC. Τα έχω τερματίσει στο ultra violence ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές. Level Design, ατμόσφαιρα, σχεδιασμός, ηχητικά εφέ, έλεγχος όλα υποδειγματικά.

Το επόμενο είναι το F-Zero X. 60 fps, death metal μουσική (σε in-house Nintendo game!) και ο τελειότερος έλεγχος που έχω δει σε game γενικότερα. Μόνο και μόνο να ελέγχω τα σκαφάκια και να τρέχω σε μία πίστα χωρίς κάποιο νόημα μου ήταν αρκετό άλλα το παιχνίδι είχε αρκετά πράγματα να κάνεις και είχε και ένα τεράστιο learning curve. Είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Το επόμενο είναι το Dungeon Keeper. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει να θέλω να παίζω συνέχεια. Είναι το παιχνίδι που έχω τερματίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλο. Κάθε χρόνο το τερματίζω τουλάχιστον μία δύο φορές από τότε που βγήκε. Μαζί και το expansion. Και δεν είναι και μικρό game...

Και τέλος το WoW. Μιας και μιλάμε για εθιστικά games θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω εθιστεί. Ακόμα παίζω σε δωρεάν server με κάτι φιλαράκια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Maddog είπε:
Civilization II, ο απόλυτος ορισμός του "just one more turn" factor.Από κοντά ακολουθεί το Heroes of Might & Magic II...
off topic

Heroes of Might & Magic II !!!! εκπληκτικο παιχνιδι που και που το βαζω και παιζω στο pc. (τωρα που μου το θυμησες θα το βαλω λιγο να παιξω ενα map σημερα :) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rainbow Islands

Slay the nereis σε Tandy color computer

Frogger
 
Πίσω
Μπλουζα