Καταπληκτικό βιντεάκι!MrRetromemories είπε:ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ2,ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 16-7-1983...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ...!!!
Ναι, έτσι ήταν. Αν και αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ δεν είχε αντίστοιχες κάρτες προγράμματος - καλά δε θυμάμαι?vosporos είπε:... χρωματα που αλλαζουν και μουσικη ετσι πιο νεανικη ,χαλαρη,μοντερνα για την εποχη και γενικα νομιζω οτι αυτα τα διαλειμματα και οι καρτες της ερτ2 ηταν παντα πιο αναλαφρα απο αυτα της ερτ που ηταν πιο κλασσικα και με μουσικη επενδυση πιο ορχηστρικη και με ισως πιο γνωστα ονοματα.
Μήπως ένα διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του ' 80 τις κάρτες αυτές στην ΕΡΤ-1 υποκατέστησε ο "Τηλέγραφος";bernard.c είπε:Καταπληκτικό βιντεάκι!![]()
.............................
Αν και αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ δεν είχε αντίστοιχες κάρτες προγράμματος - καλά δε θυμάμαι?
Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Αλλά πριν τον "Τηλέγραφο" δε νομίζω ότι η ΕΡΤ είχε ποτέ αντίστοιχες κάρτες προγράμματος με αυτές της ΕΡΤ2. Αν υπάρχει κάποιος που θυμάται συγκεκριμένα, ας μας βοηθήσει...!stakovios είπε:Μήπως ένα διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του ' 80 τις κάρτες αυτές στην ΕΡΤ-1 υποκατέστησε ο "Τηλέγραφος";
Μήπως έχεις τίποτα σχετικό στο αρχείο σου για να μας τις θυμίσεις αυτές τις κάρτες της ΕΡΤ?MrRetromemories είπε:σιγουρα η ΕΡΤ εβγαζε καρτες πριν την εναρξη προγραμματος και ιδιως τα σαββατοκυριακα..αναφερομαι στην περιοδο απο τα μεσα του 80 μεχρι και τα τελη..
Σευχαριστω πολυ...εχω ανεβασει και το δελτιο ειδησεων της ΕΡΤ-2 της ιδιας χρονιας ...kaly13 είπε:Εγώ το είχα πει αυτό με το Καλαματιανό (βλέπω, με προσέχεις αγαπημένε φίλε Στακόβιε!)
Και χαίρομαι που το βλέπω κι εγώ ολόκληρο (για πρώτη φορά στη ζωή μου) ΚΑΙ σε καλή ποιότητα! Να ευχαριστήσουμε πολύ αυτόν που ανέβασε τα βίντεο (και διαθέτει, ομολογουμένως, ένα σπανιότατο αρχείο!!!!!!)
Να εισαι καλα φιλε μου...kaly13 είπε:ΕΜΕΙΣ σε ευχαριστούμε φίλτατε Αρχειο-Γιουροβιζιονόφιλε Βασίλη! Η προσφορά σου ήταν και είναι πολυτιμότατη..........
Να πω ότι είμαι κι εγώ υπέρτατος φαν του θεσμού... τα υπόλοιπα "in private"...