Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 376
Τον τελευταίο καιρό προβληματίστηκα σχετικά με τις μεταφράσεις του αυθεντικού manga που κυκλοφορούν.
Μου φάνηκε τελείως κουλό μετά από όσα συμβαίνουν στο τελευταίο μέρος, το manga να μας αφήνει με την απορία του τι ήθελε να πει ο ποιητής...
Έφαγα τον κόσμο να δω τι συμβαίνει... μέχρι και το κορεάτικο manga της Akaliakoukou προσπάθησα να μεταφράσω σε κινέζο αλλά... τζίφος.
Έτοιμη ήμουν να στείλω προσωπική επιστολή στη Μιζούκι προκειμένου να μάθουμε από πρώτο χέρι τι συνέβη στο τέλος...
Αλλά η αλήθεια ήρθε από τη φίλη σχεδόν γείτονα χώρα Γαλλία όπου ανακάλυψα πως ο Άλμπερτ στο τέλος απλά παροτρύνει την Κάντυ να μην ξεχάσει ποτέ να χαμογελάει!!!
Παραθέτω το εν λόγω ντοκουμέντο.
Συγχαρητήρια δέχομαι καθημερινώς 12:00 - 13:00.
Μόνο σοβαρά pm θα ληφθούν υπόψη

Την ψώνισα... τρα λα λα ....
Προβολή συνημμένου 58130
Επιπλέον, δικαιώνει απόλυτα τη μετάφραση του ελληνικού...
Αρχίζω να πιστεύω πως οι Άγγλοι και οι Ισπανοί που το μετέφρασαν από τους Άγγλους δεν ήθελαν απλά να πιστέψουν πως ο Άλμπερτ μένει με την Κάντυ...
Αχχχχ. το ξαναείπα... :fever: :fever: :fever:
Μου φάνηκε τελείως κουλό μετά από όσα συμβαίνουν στο τελευταίο μέρος, το manga να μας αφήνει με την απορία του τι ήθελε να πει ο ποιητής...
Έφαγα τον κόσμο να δω τι συμβαίνει... μέχρι και το κορεάτικο manga της Akaliakoukou προσπάθησα να μεταφράσω σε κινέζο αλλά... τζίφος.
Έτοιμη ήμουν να στείλω προσωπική επιστολή στη Μιζούκι προκειμένου να μάθουμε από πρώτο χέρι τι συνέβη στο τέλος...
Αλλά η αλήθεια ήρθε από τη φίλη σχεδόν γείτονα χώρα Γαλλία όπου ανακάλυψα πως ο Άλμπερτ στο τέλος απλά παροτρύνει την Κάντυ να μην ξεχάσει ποτέ να χαμογελάει!!!
Παραθέτω το εν λόγω ντοκουμέντο.
Συγχαρητήρια δέχομαι καθημερινώς 12:00 - 13:00.
Μόνο σοβαρά pm θα ληφθούν υπόψη

Την ψώνισα... τρα λα λα ....

Προβολή συνημμένου 58130
Επιπλέον, δικαιώνει απόλυτα τη μετάφραση του ελληνικού...
Αρχίζω να πιστεύω πως οι Άγγλοι και οι Ισπανοί που το μετέφρασαν από τους Άγγλους δεν ήθελαν απλά να πιστέψουν πως ο Άλμπερτ μένει με την Κάντυ...
Αχχχχ. το ξαναείπα... :fever: :fever: :fever:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: