Το PS3 στην Ευρωπη.

Παράγγειλα ήδη 3-τζάμπα πράμα!!! :D
 
Η μαμά Sony μας φρόντισε πάλι.

Που αλλού παιρνετε κονσόλες με μόλις 1 μήνα δουλειάς :biglaugh: :biglaugh:
 
το θεμα ειναι ποσο θα κοστολογουνται τα τσιπακια

υγ¨αν και απο οτι εμαθα, δυστυχως τα πρωτα μοντελα δεν θα παιζουν παιχνιδια του ps2......και ποσο μαλλον δεν θα παιζουν καθολου του ps1
 
Θα παιζουν αρκετα PS1 games και πολυ λιγoτερα PS2...

H πλακα ειναι οτι η Sony χλευαζε την MS για poor BC!!! :D

Τελικα η MS τα καταφερε καλυτερα,χωνωντας πολυ χρημα στο Backward Compatibility προγραμμα και εχει πολυ καλα αποτελεσματα (ας λαβουμε υποψιν οτι η MS ειχε και ενα μεγαλο προβλημα : την αρνηση απο μεριας Nvidia να χρησιμοποιηθουν οι βιβλιοθηκες της!!)

kensexclusivityargument.jpg


UK: 631€

Italy: 599€

Germany: 599€

Denmark: 737€

Sweden: 690€

Finland: 680€

Greece: 660€
 
Ασε που δεν πωλειται ελευθερα σε παιδια κατω των 12....

Επππ !!! Wally !!!!!! :diablotin:
 
Το θέμα με την προς τα πίσω συμβατότητα είναι καθαρά θέμα μείωσης του κόστους. Οι μ@λ@κ3ς αφαίρεσαν ένα κύκλωμα ή τσιπ (ο Θεός ξέρει τι) για να ρίξουν το κόστος παραγωγής κατά 27 ολόκληρα δολλάρια, ήτοι κάπου 20 ευράκια.

Μπράβο σας ρε μάγκες! Γαμώ το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Και φυσικά μην πω τίποτε για την τιμή, μια και η ισσοτιμία Ευρώ - Δολλαρίου είναι κοντά στο 1,30. Αυτό σημαίνει ότι στην ευρώπη θα έπρεπε να πωλείται κοντά στα 450 ευρώ και όχι 660.

Και όπως έχω αναφέρει από κοντά, έπρεπε να το έβαζαν 666 ευράκια. Ο έξαποδώ στις πότρες μας. ΕΛΕΟΣ!

Είχα πραγματικά σχέδιο να αγοράσω την κονσόλα για το Oblivion και μόνο. Αλλά αυτό τέλος. Δεν ανέχομαι καθόλου την κοροϊδία. Φυσικά, να το δείτε θα βγουν και πάλι να υποστηρίξουν δημόσια ότι η κονσόλα είναι πολύ φτηνή!!!!! Έχουν ξεφύγει στην Σόνυ, έχουν ξεφύγει για τα καλά. Όποις θέλει κονσόλα αυτή τη στιγμή να κοιτάξει να αγοράσει κανένα 360 και να αφήσει στην άκρη το έκτρωμα της Sony. Όλα όσα κάνουν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στους ίδιους και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα. :animeek: :animeek:
 
Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη.

Προσωπικά στήριξα πολύ τη Σόνυ με 50 περίπου αυθεντικούς τίτλους και κάποιους από αυτούς που δεν έχω τελειώσει ακόμη θα ήθελα να τους παίζω στο PS3.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή καθώς οι άλλοι δύο δεν έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμης στις κατηγορίες τίτλων που παίζω.

Πάντως βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στον PSone emulator για το PSP αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έχουν ανάλογη επιτυχία και στο PS3. Είδωμεν.
 
Εγώ δεν στήριξα την Sony και ούτε πρόκειται να την στηρίξω ποτέ.

Απλά την ημέρα κυκλοφορίας του 3 θα αγοράσω το 2 κατάλληλα χακευμένο. Για να μην πάρει η ακατανόμαστη ούτε ένα cent από εμένα.

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει η φράση "δεν υπάρχει άλλη επιλογή....." Σιγά και μην κάτσω με το ζόρι να αγοράσω κάτι επειδή και μόνο επιβάλεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Φυσικά και υπάρχει επιλογή και πάντοτε θα υπάρχει. Μια χαρά είναι το 360 και μια χαρά παιχνίδια έχει.

Φυσικά εγώ δεν θα το αγοράσω, όχι ακόμα τουλάχιστον. Είδομεν. Στα σχέδιά μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια Dreamcast και το PS2 μια και το ανηψάκι μου έχει ένα σκασμό παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω κι εγώ.

PS3???? Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τρώγεται;
 
belmont είπε:
Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή καθώς οι άλλοι δύο δεν έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμης στις κατηγορίες τίτλων που παίζω.
Και ποιές ακριβώς κατηγορίες είναι αυτές .... ?
 
Εγω θα ήθελα να ήξερα γιατί όσο βγαίνουν καινούργιες και εξελιγμένες κονσόλες τόσο στις πιο παλιές γυρίζω και τις εκτιμώ...

Dreamcast και Saturn FTW!!!

(Αντε το υιοθέτησα και εγω)
 
telonio είπε:
Εγω θα ήθελα να ήξερα γιατί όσο βγαίνουν καινούργιες και εξελιγμένες κονσόλες τόσο στις πιο παλιές γυρίζω και τις εκτιμώ...
Κι εγώ κατα κεί λέω να πηγαίνω ...

dcc.jpg
 
από +1 για keeper, telonio και wally :D

Και για την backward compatibility σκασίλα μου, το PS2 παίζει μια χαρά παιχνίδια PS2 και θέτει υποψηφιότητα για επόμενη αγορά όταν με το καλό πέσει η τιμή σε επίπεδο απόλυτης ξεφτίλας (ακόμα και τα 130 που έχει τώρα retail είναι πολλά για Sony, αλλά ομολογώ ότι έχει κάποια καλά exclusives που είναι και το τελικό ζητούμενο για μένα)

PS3 εδωμέσα θα μπει αν ποτέ βγάλει το PS4 (που δεν το βλέπω με τις μαλ... που έχει κάνει!)
 
keeper7k πλέον παίζω σχεδόν αποκλιστικά turn-based rpg και adventure τύπου metal gear τα οποία προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από την Ιαπωνία και εμφανίζονται κατά πλειοψηφία και σχεδόν αποκλειστικά σε κονσόλες της Σόνυ και σίγουρα αυτό δεν θα αλλάξει στην επερχόμενη γενιά.

Τρία πουλάκια κάθονταν φίλε Wally. Διάβαζε καλύτερα τι γράφω, όπως έκανες ο φίλος ο keeper7k πριν μου ποστάρεις κουταμάρες.

Όσο για την BC είναι πολύ σημαντική και έτσι προσπάθησαν όλές οι εταιρίες να την κρατήσουν.

Φίλε Maddog το PS2 έχει μακράν την καλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων της γενιάς του ειδικά εαν σε ενδιαφέρουν rpg.
 
--Τροποποιηση μετα απο παρενεση για ηπιο κλιμα--

Να μαθεις να εκφραζεσαι κοσμιοτερα και να μαθεις να διαχωριζεις την επιθεση απο το χιουμορ.

Δεν το συνεχιζω διοτι δεν φταινε οι υπολοιποι.

Ηδη αυτα που εχεις ποσταρει σε εχουν εκθεσει...
 
Another flame war...:animrolleyes:

Χαλαρώστε ρε, αφήστε και τπτ να πέσει κάτω!
 
καλο κανει,να ξυπνησουμε και λιγο! :D
 
Μήπως πρέπει να ανοίξει thread Z80 vs 6502? Ικari warrior vs commando? Amiga vs Amiga? (χωρίς αντίπαλο έπαιζε οπότε....)

να ξεχαρμανιάσουμε λίγο? Αστειεύομαι, προτιμώ την ηρεμία στο forum από τη βαβούρα
 
shock και τα 3 ερωτηματα σου εχουν προφανεις απαντησεις :D
 
Πίσω
Μπλουζα