- Αντιδράσεις
- 1.435
ΑυτόBETTY BOOP είπε:...Σεβενθ σαν οφ δι σέβενθ.....σαν, σεβενθ σαααν οφ δι σέβενθ....σΑΑΑΑααααν...
τι σημαίνει;
ΑυτόBETTY BOOP είπε:...Σεβενθ σαν οφ δι σέβενθ.....σαν, σεβενθ σαααν οφ δι σέβενθ....σΑΑΑΑααααν...
τι σημαίνει;
BETTY BOOP είπε:...Σεβενθ σαν οφ δι σέβενθ.....σαν, σεβενθ σαααν οφ δι σέβενθ....σΑΑΑΑααααν...τι σημαίνει;
Πάντως θα ήταν πολύ ωραία να μας μαθαίνανε όντως Iron Maiden στο σχολείοKambia είπε:
E, με δικαιώνεις.BETTY BOOP είπε:Και σε μένα προκαλούσε μια θλίψη ο στίχος του παιδικού αυτού τραγουδιου ''...να δούμε ποιος θα φαγωθεί...'', δεν είχα όμως ρωτήσει τι θέλει να πει ... ο ποιητής...
Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ανταπόκριση. Χαίρομαι που βρίσκετε χρήσιμο το νοσταλγικό υλικό! Να στε καλά!...τί καλά που ανεβάζετε στοιχεία και σε παλαιότερα θρεντς... και ανεβαίνουν ψηλά, και βρίσκουμε ευκαιρία να διαβάζουμε και να θυμόμαστε και εμείς οι λιγότερο ενεργοί στο φόρουμ.... Να 'στε καλά.
.. και επί τη ευκαιρία, θυμάμαι από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού (αρχές δεκαετίας 80ς) ένα χιουμοριστικό ποίημα - Προσευχή μικρού παιδιού - που είχε το βιβλίο.... θυμάμαι μόνο την αρχή και το τέλος:
ο πρώτος στίχος πρέπει να ήταν κάτι του στυλ Τηγανιτές πατάτες δώσε μου και πάρε μου το γάλα...
και ο τελευταίος πρέπει να ήταν και αν είμαι και καλό παιδάκι πες τους να μου αγοράσουν και σουβλάκι.
το θυμάται κανείς άλλος? Ίσως να ήταν μαζί με τη ΣΑΚΑΡΑΚΑ που βάλατε στη 2η σελίδα.
Κανιβαλιστικό μικρό καράβι! Πνίγηκα! Εντελώς, μιζεροτράγουδο όμως…λολΚι εμείς μαθαίναμε τα κομματικά-θρησκετυτικά-κανιβαλιστικά (μικρό καράβι) τραγουδάκια που επέβαλε κάθε φορά το υπ. παιδείας ή ο καράβλαχος δάσκαλος. Στο Δημοτικό πέτυχα την "αλλαγή" και άλλαξε η μουσική παιδεία μας (πάντα επί τα χείρω!).
Τα σχολικά τραγούδια μου ήταν αδιάφορα και αποκρουστικά θα έλεγα. Από τις εθνοπατριωτικές κιτσερέλες μέχρι τα καλά χριστιανόπουλα που πάνε στην εκκλησιά έβρισκα έναν καταναγκασμό και μια χαλιναγώγηση που δεν είχαν καμία σχέση με τα τότε ενδιαφέροντα μου. Ποδόσφαιρο, διάστημα, εξερεύνηση του βυθού, επιστήμη και η ζωή των άγριων ζώων. Το σχολείο (12 χρόνια) δεν έδωσε τίποτα από αυτά. Μόνο κορώνες και φαμφαρολογίες. Περιέργως, ότι δεν έδινε το σχολείο, το έδινε απλόχερα η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που έπαιζε από τις 15:00 έως τις 18:00 αν θυμάμαι καλά! Απίστευτες εκπομπές με ενδιαφέρουσα θεματολογία. Από επιστήμη μέχρι τηλεοπτικά παραμύθια από άλλες χώρες. Όταν τελέιωνε μια τέτοια εκπομπή και μέχρι να αρχίσει η επόμενη, έπαιζε κλασική μουσική και στην οθόνη αναγραφόταν ο συνθέτης και το έργο. Τότε ήρθα σε επαφή με αυτή την υπέροχη μουσική. Που είναι αυτά σήμερα; (MY STLYE ROCKS και SURVIVOR).
Πραγματικά, κάποια στιγμή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μεταφέρουν αυτές τις σαβούρες στα πέρατα του σύμπαντος, θα φτάσουν σε κάποιον νοήμων εξωγήινο πολιτισμό και θα μας εξαϋλώσει για το καλό της εξέλιξης του.Δε σε μορφώνει το Survivor? Περίμενε απ τον άλλον μήνα που θα τρώμε κάμπιες…
Το Mystylerocks? Πως θα μάθαινες τι σημαίνει influencer? (Αχαριστία…λολ)
Αυτά δεν είναι απλώς σαβουροηλεκτρομαγνητικά κύματα… είναι ήδη εδώ και αιώνες ιντεργαλαξιακά κύματα μαμακίας κατόπιν πρώτης εξαύλωσης και πάμε για νέα και οριστικήΠραγματικά, κάποια στιγμή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μεταφέρουν αυτές τις σαβούρες στα πέρατα του σύμπαντος, θα φτάσουν σε κάποιον νοήμων εξωγήινο πολιτισμό και θα μας εξαϋλώσει για το καλό της εξέλιξης του.
Ορθώς ειπωμένα όλα.... καλά τα λέτε, αλλά πλέον έχουμε ένα σωρό κανάλια, ένα σωρό διαύλους ενημέρωσης και επικοινωνίας και ένα σωρό τηλεκοντρόλ - δεν χρειάζεται καν να σηκωθούμε από τον καναπέ για να κλείσουμε πχ την ΤιΒι ή να αλλάξουμε κανάλι. Η δύναμη είναι στα χέρια μας, αρκεί να παίρνουν σωστές εντολές από το μυαλό μας....
Αν το survivor είναι σκουπίδι, απλά βγάλτο από τη ζωή σου. Αγνόησέ το. Αν όλη η σημερινή θεματολογία της τηλεόρασης είναι χαμηλής ποιότητας, στρέψου σε άλλες πηγές. Κάνε την επιλογή που θεωρείς εσύ σωστή. Και άνοιξε και κανα βιβλίο....
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν βλέπω τηλεόραση και έχω διαβάσει και διαβαζω πολλά βιβλία. Αν είσαι θαυμαστής των σκουπιδιών και προσβλήθηκες πρόβλημα σου. Τις υποδείξεις να τις κρατάς για τον εαυτό σου και για όσους στις ζητήσουν. Φιλικά.... καλά τα λέτε, αλλά πλέον έχουμε ένα σωρό κανάλια, ένα σωρό διαύλους ενημέρωσης και επικοινωνίας και ένα σωρό τηλεκοντρόλ - δεν χρειάζεται καν να σηκωθούμε από τον καναπέ για να κλείσουμε πχ την ΤιΒι ή να αλλάξουμε κανάλι. Η δύναμη είναι στα χέρια μας, αρκεί να παίρνουν σωστές εντολές από το μυαλό μας....
Αν το survivor είναι σκουπίδι, απλά βγάλτο από τη ζωή σου. Αγνόησέ το. Αν όλη η σημερινή θεματολογία της τηλεόρασης είναι χαμηλής ποιότητας, στρέψου σε άλλες πηγές. Κάνε την επιλογή που θεωρείς εσύ σωστή. Και άνοιξε και κανα βιβλίο....