Τρώγοντας (με) Διάσημους

1. Στη φωτογραφία με τον Eastwood (με τη συγκεκριμένη γωνία και το συγκεκριμένο φακό) βλέπουμε 3 chicken legs. Ένα που τρώει και δύο τα δικά του.

2. Beatles και Ινδία. Δεν είναι μόνο ότι πήγαν στην Ινδία. Είναι που είχαν ανακηρύξει γκουρού τους τον Maharishi Mahesh Yogi, ιδρυτή του Υπερβατικού Διαλογισμού (μόνο το Mahesh ήταν, αν ήταν κι αυτό, μέρος του ονόματός του... το Maharishi σημαίνει "Great Sheer", διότι όλοι αυτοί οι (προτιμώ να μην τους χαρακτηρίσω) είναι και μετριόφρονες. Ο Μαχαρίσι ξεκίνησε από Ινδία αλλά από τη 10ετία του 50 το είχε ρίξει στις παγκόσμιες περιοδείες, (με προτίμηση πλούσιες χώρες, και είχε ήδη πολλούς διάσημους οπαδούς όταν τον έκαναν ακόμη πιο γνωστό οι Beatles το 1967. Το 1968 μετέφερε την παγκόσμια έδρα της μπίζνας, συγγνώμην του Κινήματος ήθελα να πω, στην Ελβετία (όχι καλέ δεν το έκανε γιατί η Ελβετία είναι ο παράδεισος των πάμπλουτων που θέλουν να αποφύγουν φορολογίες και ενοχλητικές ερωτήσεις... του άρεσε το κλίμα των Άλπεων).
 
Τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε... απαράλλαχτο με το φαΐ που μου σέρβιραν στην οικονομική θέση της Delta πέρσι στο ταξίδι Αθήναζε.
 
@RIO την έχω και στο αρχικό ποστ την συγκεκριμένη... :)
 
Ο John Lennon επανω αριστερα σε φωτογραφιση στο Τοκιο του 1966 και στο Αμστερνταμ του 1969 σε ολες τις υπολοιπες...

1596885212272.png
 
Πίσω
Μπλουζα