Συμφωνώ ότι ήταν χάλια. Αλλά αφού έκαιγαν αρκετά και μιας κι ο Johnny μας είπε ότι τις θεωρούσαν και σατανικές, να ποιός τις έτρωγε:Rakeesh είπε:Οντως χαλια γευση... αναρωτιεμαι ποιος τις ετρωγε
Εγώ! Παρότι ήμουν μικρούλης τότε, μου άρεσε πολύ αυτή η καυτερή, αλλά συνάμα και δροσιστική γεύση (με την έννοια του ότι αισθανόσουν μια δροσιά που σου πάγωνε το στόμα). Ήταν ιδιαίτερες τσίχλες, αλλά τρελαινόμουν κυρίως για αυτές με γεύση αγριοκέρασο ή τροπικά φρούτα.Rakeesh είπε:Οντως χαλια γευση... αναρωτιεμαι ποιος τις ετρωγε
Χαχαχα. Πολύ καλό perlastar! Τώρα που θυμάμαι καλύτερα ο θρησκευτικός μας τις είχε συνδιάσει με το Brooklyn που έγραφε πάνω στη συσκευασία. Μήπως είχε γίνει κάτι στο Brooklyn με τίποτα σατανιστές και τα μαγείρεψε ο δικός μας; Τι να πω;perlastar είπε:Συμφωνώ ότι ήταν χάλια. Αλλά αφού έκαιγαν αρκετά και μιας κι ο Johnny μας είπε ότι τις θεωρούσαν και σατανικές, να ποιός τις έτρωγε:
perlastar είπε:Τι να πω με αυτά που ακούω Αφού σας είπε έτσι, τότε με αυτή τη λογική οι παρακάτω τσίχλες ήταν επίσης σατανικές.
Προβολή συνημμένου 107325