Μολις μου θυμησες γιατι ενιωθα μια ενστικτωδη αντιπαθεια για το ονομα "Στιμορολ"! :rant:Rinus Cesar είπε:Αυτή η τσίχλα - ιδίως εκεί στα 80ς - έφερνε μαζί της έναν ... "αέρα αμερικανιάς" !!! Γι' αυτό και τα διαφημιστικά σποτάκια έδειχναν αμερικανάκια [ή wannabe αμερικανάκια] να τις μασάνε !!! Κι ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που οι τσίχλες αυτές είχαν μεγάλη πέραση σε εμάς τους τόοοτε πιτσιρικάδες, επειδή, ίσως, ήταν "συνυφασμένες" με ... "κάτι το μοντέρνο" και "μέσα στο πνεύμα της εποχής μας" !!!
Rakeesh είπε:Μολις μου θυμησες γιατι ενιωθα μια ενστικτωδη αντιπαθεια για το ονομα "Στιμορολ"! :rant:
Παροτι ημουν παρα πολυ μικρος για να εχω ιδεολογίες ή απόψεις περι lifestyle, αντιπαθουσα απο τοτε ο,τι στις διαφημισεις παρουσιαζοταν σαν νεανικο, μοντερνο, παρεϊστικο κλπ (καθε τι που σημερα θα αποκαλουσαμε "τρέντυ") :brick:
Δεν ψάχτηκα ιδιαίτερα για το trendy του πράγματος!Rakeesh είπε:Μολις μου θυμησες γιατι ενιωθα μια ενστικτωδη αντιπαθεια για το ονομα "Στιμορολ"! :rant:
Παροτι ημουν παρα πολυ μικρος για να εχω ιδεολογίες ή απόψεις περι lifestyle, αντιπαθουσα απο τοτε ο,τι στις διαφημισεις παρουσιαζοταν σαν νεανικο, μοντερνο, παρεϊστικο κλπ (καθε τι που σημερα θα αποκαλουσαμε "τρέντυ") :brick:
..... και ... όταν οι ΣΤΙΜΟΡΟΛ άρχισαν να βγαίνουν με αυτές τις .... "περίεργες γεύσεις" και τους "περίεργους συνδυασμούς", τότε ήταν που .... χαλάσανε τελείως [πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη ... διότι, ως γνωστόν, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"] !!! Ενώ πριν .... μια χαρά τσιχλίτσες ήτανε !!! Και ... αφορμές για να αρχίσουν "μαθητικά φλερτάκια" στα σχολικά διαλείμματα :flower: :flower:nwntas είπε:Θυμήθηκα, με τη βοήθεια του λινκ που παρέθεσε ο circleag, ότι η μια γεύση φρούτων ήταν αγριοκέρασο. Νομίζω ότι η άλλη ήταν σαν τροπικά φρούτα.
Ισχύει! Οι γεύσεις φρούτων ήταν πολύ πιο σοφτ από την ορίτζιναλ γεύση της τσίχλας, η οποία ήταν δυνατή! Αλλά τις προτιμούσα, γιατί μερικές φορές η κανονική γεύση με έκαιγε αρκετά.Rinus Cesar είπε:..... και ... όταν οι ΣΤΙΜΟΡΟΛ άρχισαν να βγαίνουν με αυτές τις .... "περίεργες γεύσεις" και τους "περίεργους συνδυασμούς", τότε ήταν που .... χαλάσανε τελείως [πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη ... διότι, ως γνωστόν, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"] !!! Ενώ πριν .... μια χαρά τσιχλίτσες ήτανε !!! Και ... αφορμές για να αρχίσουν "μαθητικά φλερτάκια" στα σχολικά διαλείμματα :flower: :flower:![]()
#) :sealed: