(ρε Aardy,μας "πληγώνεις" με τις photos αυτές,μια και θυμόμαστε τι λάθη έχουμε πράξει κατά το παρελθόν,μη....προφυλάσσοντας τη retro "περιουσία" μας !!! )
Στα τέλη της δεκαετίας του ' 80 ή στις αρχές της δεκαετίας του ' 90 κυκλοφόρησαν κάποια χαρτάκια με τίτλο Γνωρίζετε ότι. Επρόκειτο για τριάδες (?) αυτοκόλλητων με στοιχεία για τη σωστή διατροφή κλπ. εικονογραφημένα για παιδιά. Ήταν ενταγμένα σε συσκευασίες γαριδακίων, πατατακίων κλπ. της Tasty, μεταξύ των οποίων και τα θρυλικά Fofico, αλλά στην δεύτερή τους έκδοση. Χαρακτηριστικό ήταν - και πλεονέκτημα- ότι το ποια αυτοκόλλητα βρίσκονταν σε ποια συσκευασία από γαριδάκια φαινόταν, γιατί ήταν ενσωματωμένα από έξω. Σε ειδική σελίδα του άλμπουμ βρισκόταν ο Μεζούρης, που σε βοηθούσε να υπολογίσεις το σωστό βάρος και ύψος σου, με δύο πίνακες για αγόρια και κορίτσια.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Ήταν αρχές '90 και όντως ήταν πάνω σε μία λωρίδα στην συσκευασία. Νομίζω οτι ήταν πάνω απο τρία σε κάθε συσκευασία και μερικές φορές, κάποια απο αυτά ήταν "τσακισμένα" στο σφραγισμένο μέρος του "σακουλακίου". 1000 ευχαριστώ για τις αναμνήσεις stakovios...
εγώ τα κολλούσα επάνω στο γραφείο μου μαζί με κάτι άλλα που δεν θυμάμαι πως λεγότανε, αλλα ήτανε διάφανα τα περισσότερα και ήτανε οικολογικού θέματος όλα (δεν θυμάμαι πως λεγότανε..)