bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 991
Έχεις δίκιο! (απλά ήμουν πολύ μικρός τότε για να το θυμάμαι...)stam1370 είπε:-Το σήμα της ΕΜΥ παιζόταν και επί έγχρωμης ΥΕΝΕΔ (επιβεβαίωση στην ταινία "Εις μνήμην Χάρρυ Κλύνν)
Άρα, αν θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε να προβάλλεται το 1980 επί ΥΕΝΕΔ, μπορούμε να υπολογίσουμε ότι προβαλλόταν για 6 χρόνια! Και το λέω αυτό, διότι το σήμα των ειδήσεων της ΕΡΤ-2 με την κολώνα και την υδρόγειο είχε το δικό του σήμα καιρού
όπως είχε άλλωστε και το δικό του σήμα καιρού αυτό με την κόκκινη μπίλια του 1988
(το οποίο δεν το έχω, αλλά το θυμάμαι)
Επομένως, το σήμα της ΕΜΥ πρέπει να "έκανε καριέρα" για περίπου 6 χρόνια!
Κρίμα και υπολόγιζα στη μνήμη σου... Θέλω να την προσθέσω στο αφιέρωμα για τις τηλεπαρουσιάστριες...stam1370 είπε:-Την παρούσιαστρια δεν την ξέρω. Έχει πράγματι καταπληκτική φωνή (αλλά και παρουσία)...
Ε βέβαια, τέτοιο σκηνικό, πού να το ξεχάσει κανείς! Περισσότερο "φορτωμένο" και να θέλεις, δύκολα το καταφέρνεις...!stam1370 είπε:... βλέπουμε και το σκηνικό του "τριπλού 2", το οποίο, λίγες μέρες πριν ανεβεί το βίντεο είχα σχεδιάσει, όπως το θυμόμουν.
Ακούστε τι λέει... εδώ θυμάσαι τη σειρά παρουσίασης των γραφικών και τη μουσική σε κάθε σήμα, δε θα θυμάσαι ένα σκηνικό (και μάλιστα σαν το συγκεκριμένο)?stam1370 είπε:Χαίρομαι που και εδώ δεν με γέλασαν πολύ οι αναμνήσεις μου...
Ώπα, σε πιάσαμε! Δεν το πιστεύω!stam1370 είπε:-Το σήμα τέλους του 1990 ΔΕΝ το θυμόμουν καθόλου...
Σωστή η "αποκρυπτογράφησή" σου, σε αυτό αναφερόμουν! Αν αξίζει? Εξαρτάται από το τι σε ενδιαφέρει να διαβάσεις. Για να πάρεις μια ιδέα, από τις 190 σελ συνολικά, οι πρώτες 93 είναι για την τηλεόραση και οι επόμενες για το ραδιόφωνο. Η ιστορία του Γιώργου Κάρτερ στην Ελληνική TV είναι μεγάλη και σημαντική. Στο βιβλίο εξιστορεί την ιστορία της τηλεόρασης μέσα από τις δικές του εμπειρίες από το ξεκίνημά της (και του) μέχρι το 1983. Το ύφος γραφής είναι σαφώς πιο λιτό/σοβαρό από το αντίστοιχο του άλλου Γιώργου (Δάμπαση) και έχει κάποιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που δεν έχουν τα άλλα βιβλία, αλλά όχι πολλές. Θα σου έλεγα να του ρίξεις μια ματιά στο βιβλιοπωλείο πριν το αγοράσεις για να βεβαιωθείς.stam1370 είπε:Τέλος, ερώτηση για τον bernard.c και τον tsalk (ξέχασα να ρωτήσω από κοντά):το βιβλίο του Κάρτερ εννοούσατε με το "καρτερ-ικά"; Αξίζει να το παραγγείλω;
Να δεις αυτός πόσο θα θέλει, για να του φρεσκάρεις και τη μνήμη!stam1370 είπε:Υ.Γ. Θέλω να βρώ τον κ. Μπενίση.....
Και δεν τον αναζητάς στην ΕΡΤ?
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: