Μπράβο ChristosM που μου το θύμησες! Άρα stam1370, επιβεβαιωνόμαστε! "Το κανάλι της Βαγγελίτσας" προβλήθηκε τη σεζόν 1987-88 και παρωδούσε το τότε σήμα του καναλιού που ήταν το Αρχαιοελληνικό - άρα το Αρχαιοελληνικό εξακολουθούσε να προβάλλεται πριν το ΕΤ2 με την κόκκινη μπίλια του 1988.ChristosM είπε:Παιδια θυμοσαστε στο σηριαλ "Της Βαγγελιτσας το καναλι" που ειχαν φτιαξει ενα σημα παρωδια του "αρχαιοελληνικου" της ΕΡΤ-2? Και με βουκολικο μουσικο θεμα. Πολυ γελιο!
Και για τα δύο, αλλά ειδικά για την περιγραφή της ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ:Lux Interior είπε:Καθώς διάβαζα όλα αυτά τα εξαιρετικά για τα σήματα των δελτίων ειδήσεων, έφαγα φλασιά και ενθυμήθην (sic) τα σήματα των πολύ αρχών του '70.
ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΣ (νομίζω στις 11 το βράδυ απο την ΥΕΝΕΔ).
Με σήμα μία υδρόγειο που περιστρέφεται, και την ονομασία "Τηλεφημερίς" στο κέντρο της, κάπου στον ... Ισημερινό, να περιστρέφεται με φορά αντίστροφη της Γης.
Ηχώ των Γεγονότων.
Νομίζω στην ΕΙΡΤ, με την ΗΧΩ1 ως πρώτο δελτίο της ημέρας, ακολούθως ΗΧΩ2, ΗΧΩ3 και τελευταίο τα μεσάνυχτα ( το ΗΧΩ4.
Εδώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα - συμφωνώ με όλα όσα γράφεις 100%!stam1370 είπε:ΕΤ-2 1988
Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιστάσεις - THANKS!ChristosM είπε:Ενα βιντεακι που εχω υποσχεθει στον stam1370 και στον bernard.c
Θα μπορούσε, λοιπόν, πάρα πολύ χοντρικά και στο τελείως περίπου, να είναι κάααπως έτσι;Lux Interior είπε:ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΣ (νομίζω στις 11 το βράδυ απο την ΥΕΝΕΔ).Με σήμα μία υδρόγειο που περιστρέφεται, και την ονομασία "Τηλεφημερίς" στο κέντρο της, κάπου στον ... Ισημερινό, να περιστρέφεται με φορά αντίστροφη της Γης.
Κοντά έπεσες -stam1370 είπε:Θα μπορούσε, λοιπόν, πάρα πολύ χοντρικά και στο τελείως περίπου, να είναι κάααπως έτσι;
...Ζητώ συγνώμη, αλλά από ό,τι φαίνεται για το video θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Τρίτη το βράδυ - η σύνδεση του internet που έχω στην Ελλάδα είναι πολύ αδύναμη και δεν μου επιτρέπει να κάνω upload videos στο rapidshare...bernard.c είπε:Θα ακολουθήσει και το σχετικό video
stam1370, μπορείς να ακούσεις τα σχόλια του κ. Δημήτρη Μπενίση (Υπεύθυνου σημάτων της ΥΕΝΕΔ) για το συγκεκριμένο σήμα κατά τη διάρκεια προβολής του. Υπενθυμίζω ότι το video είναι από την 1η εκπομπή του "Σε χρόνο TV" (2005).stam1370 είπε:Αυτός ο Μπενίσης, είπε τότε και τίποτα άλλο χρήσιμο ....
Όντως, ο κ. Μπενίσης είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα - για του λόγου το αληθές, παραθέτω link από τα σχόλιά του και για το μεταγενέστερο σήμα "του ματιού" της ΥΕΝΕΔ. Όπως θα ακούσετε στο video, δυστυχώς το "Σε χρόνο TV" έκοψε τα λεγόμενα του κ. Μπενίση (πρέπει να είχε κάνει κάποια σχόλια ακόμα τα οποία δεν προβλήθηκαν...)stam1370 είπε:Αυτός ο Μπενίσης, είπε τότε και τίποτα άλλο χρήσιμο, .... π.χ. για το "μάτι", τα λογότυπα της ΥΕΝΕΔ ή οτιδήποτε άλλο;;;
Αν και αυτά τα 3 τα περίμενα και... ήξερα ότι θα τα ανέβαζες μία από αυτές τις μέρες, εντούτοις σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!ChristosM είπε:Ερχεται "νεο" υλικο. Φιλε stam1370 και φιλε bernard.c αφιερωμενα...
Ο Καιρος (η γνωστη μας ΕΜΥ)
http://rapidshare.com/files/182142298/kairos.mp4
Ειδησεις ΕΤ2 1990 το σημα τελους
http://rapidshare.com/files/182142299/sima_eidiseon_1990_telos.mp4
Σημα ειδησεων (ΕΡΤ-2) απο το 1983
http://rapidshare.com/files/182142300/parousiastria_ert-2_k_sima_eidiseon.mp4