Οι φίλοι μου οι Γιώργηδες (pooky(1) και Saulot) είναι λίγο απρόσεκτοι και φάουλ σε κάποια από αυτά που γράψανε,καθότι με τον τρόπο που τα γράψανε,είναι σαν να τα βάζουν όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι,κι αυτό είναι προφανές λάθος.Κι ακριβώς επειδή η λογική του τσουβαλιάσματος με έβρισκε πάντοτε αντίθετο,δε θα μπορούσε παρά να συμβεί αυτό και στην εν λόγω περίπτωση που μας απασχολεί.
Αναγνωρίζοντας ότι πιθανό post μου θα θεωρηθεί ότι λειτουργεί ως ασπίδα για το PC Master στο οποίο γράφω,κρίνω σκόπιμο να αποφύγω να μακρυγορήσω.Αυτό που πρέπει όμως να πω,είναι ότι τα πληρωμένα reviews φαίνονται εύκολα ή δύσκολα,οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει πού και πότε αυτά εμφανίζονται.Πάνω σε αυτό λοιπόν,νιώθω ότι είναι απόλυτο καθήκον μου να διευκρινίσω ότι ΟΥΔΕΙΣ εκ των συντακτών της ομάδας στην οποία ανήκω εδώ κι 1 χρόνο έχει δεχθεί την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ οδηγία για να γράψει το οτιδήποτε,θετικό ή αρνητικό,για ένα παιχνίδι.Στην αντίθετη περίπτωση,απλούστατα δεν θα ανήκα στο δυναμικό του περιοδικού και κάποιες...μούρες (
) εδώ μέσα που με γνωρίζουν καλά,ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι το εννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ αυτό...
Θα σταματήσω κάπου εδώ,ακριβώς για να αποφύγω το ενδεχόμενο που προανέφερα.
Το ερώτημα που έθεσες πάντως φίλε electricchurch νομίζω ότι,παρόλο που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον κι εύστοχο,δε μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς με στοιχεία και βάσιμες απόψεις,αλλά προφανώς οι άνθρωποι που γνωρίζουν το χώρο,τα περιθώρια κέρδους που θα είχε μια τέτοια κίνηση,τις πιθανότητες επιτυχίας της κλπ κλπ.
Εγώ πάντως παραμένω υπέρ του εντύπου,σε σχέση με το internet,αρκεί να ξέρω τι περιμένω από αυτό και γιατί τελικά θα πάω να το αγοράσω...