Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εμ με το μηχανάκι που οδηγάς, λίγο αεράκι να σε πάρει, σου χαλάει τη μάσκαραAmigovios είπε:Παιδιά ήταν πολύ καλά....αν δεν μας ταλαιπωρούσε και ο καιρός βέβαια....
Aσε ρε Νικο!Μου ειπε ο Σταυρος αφου ειχες φυγει οτι εισουν και εσυ!!Rygar είπε:Σιτ! Ρε Γρηγόρη πότε ήρθες;;; Ούτε καν σε πρόσεξα!
Amigoviosmetalcandyman είπε:Αυτος με την πιπα που ενα καπελο του λειπει για να μοιαζη με τον σερλοκ χολμς ποιος ειναι;;;![]()
ΤhanksKambia είπε:Amigovios![]()
Αστον αυτόν. Ο γυαλάκιας δίπλα του είναι πιο έξυπνος. Ξέρω τί σου λέω.metalcandyman είπε:Αυτος με την πιπα που ενα καπελο του λειπει για να μοιαζη με τον σερλοκ χολμς ποιος ειναι;;;![]()
Διπλα στον σερλοκ χολμς με την πιπα ειναι ενας κοντοκουρεμενος ξανθος περιεργος τυπος με γυαλια που φερνει καπως σε μεσηλικα τεν τεν χωρις τσουλουφι αυτος ειναι ο Rygarjohnny19818 είπε:Να ρωτήσω κι εγώ αν σε κάποια φώτο είναι ο Rygar?
Ευχαριστώ Bill!metalcandyman είπε:Διπλα στον σερλοκ χολμς με την πιπα ειναι ενας κοντοκουρεμενος ξανθος περιεργος τυπος με γαλια που φερνει καπως σε τεν τεν χωρις τσουλουφι αυτος ειναι ο Rygar![]()