Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.Wally είπε:Καλη φαση Dennis και Divined! Long time, no see
Χαρα μας να γνωριζουμε νεα μελη απο κοντα!raxxla είπε:Εκτός απροόπτου θα έρθω και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά επιτέλους![]()
Τωρα,οσο για το nickname σου....εχω μια υποψια....raxxla είπε:(αν είναι και κανείς στην συνάντηση που να γνωρίζει και την προέλευση του nickname μου, ε τότε τα ρέστα μου!)
Είσε μεγάλη προσωπικότητα στο φόρουμ & ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσεις να παρεβρεθείς σε συνάντηση Αθηναίων.tsalk είπε:Καλά να περάσετε και να δούμε και καμία φώτο και εμείς που δεν θα είμαστε.
Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να παρευρεθώ (μιας που σε 1 ώρα φεύγω από την Αθήνα)
χαχαχαχα, Ούτε κάν το κατάλαβα. Αν και ηταν προσπάθεια χωρίς έμπνευση ,τουλάχιστον δίνουν στον κόσμο το έναυσμα να κάνει περισσότερο σέξ.θανος είπε:συνεβη το highlight της βραδυας καθος κατευθυνομενοι προς τον ηλεκτρικο μας σταματησανε 3 αστυνομικινες απο την duo police και αφου οπως διαπιστωσανε δεν κουβαλουσαμε πανω μας προφυλαξεις μας εδωσαν αυτες![]()
Χά!Αρχίζοντας να πω στο video 80 ότι ο ..Φίλιππος με το τετρακέφαλο Sony έγινε ..Διονύσης (aka βιντεοταινία "Ο Γιάννης που έγινε Τζώνης").video80 είπε:χαχαχαχα, Ούτε κάν το κατάλαβα. Αν και ηταν προσπάθεια χωρίς έμπνευση ,τουλάχιστον δίνουν στον κόσμο το έναυσμα να κάνει περισσότερο σέξ. Off Topic λίγο...
Στα καθ ημάς , είταν μια οικογενειακή συνάντηση ,9 ατομα στο σύνολο, συζητήσαμε για πολλά και ενδιαφέροντα, Δυστιχώς οπως είπε και ο Θάνος φτάσαμε κάπως αργά και μοιραία κάτσαμε απομονομένα, είχα τον Νίκο + Φίλιππο κοντά και απέναντι τον Στράτο. Αλλά δυστιχώς είχα μακριά μου τους Σταύρο Wally και Angel_grig & τα άλλα 2 παιδιά που δεν μπορέσαμε να τα πούμε. Ετσι είναι οταν αργείς...(είναι σαν το σχολείο)
Κρατάω στο οτι:
*ο Φίλιππος έταξε το video του sony 4 κεφαλών
*Θα κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας να διοργανοθεί το επερχόμενο "Κοπί τι Πίτα" της Αθήνας
*Ισως επαναφέρει στη ζωή το Playstation-3 που έδωσα στον angel_grig