DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.308
Με μπουγαδα δοκιμασες;spirtoulis είπε:Φοβερές όλες οι φιγούρες. Μήπως ξέρει παιδιά πως καθαρίζουν οι φιγούρες? Με μωρομάντηλο που έκανα πχ. τους φωτεινούληδες ξεβάψαν, με νερό απλό δεν φεύγουν όλες οι βρωμιές.
Με υγρο πιατων και με μια παλια οδοντοβουρτσα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!spirtoulis είπε:Μπουγάδα με απορρυπαντικό για ρούχα ή υγρό για πιάτα; και άμα τις τρίψω και με οδοντόβουρτσα παιδική υπάρχει κίνδυνος καταστροφής;
Να 'σαι καλα Γιαννη! :thanx2:johnny19818 είπε:Πανέμορφες Σταύρο. Μπράβο σου. Μέχρι και Fred Flintstone βλέπω.
Ναι δεν αντιλεω,σε οτι αγοραζω Η' βρισκω ριχνω ενα πλυσιμο να φυγουν τα χονδρα.johnny19818 είπε:
Ε, κι εμένα έιναι πλύσιμο τρόπων τινά καθώς μπουγάδα σε αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς. Οπότε το οινόπνευμα έχει την τιμητική του.stayros είπε:Αλλα,αλλο το "κανω μια μπουγαδα και παπαλα" και αλλο "τα βαζω σε κλιβανο για απολυμανση".
Εχω την αποκλειστικη διαθεση του προϊοντος αμα το θες στειλε πμ (αν προλαβεις γιατι σχεδον τελειωσαν)johnny19818 είπε:Ε, δώσε και κανένα link ντε!
Τύφλα να'χει το Μαλλοπλύν!
Ούτε το ΑΜΑΝ teleshopping τέτοιο προϊόν. Κάτσε να προλάβω πριν το πάρει μυρωδιά ο Σταύρος. 070256...Ajax87 είπε:Εχω την αποκλειστικη διαθεση του προϊοντος αμα το θες στειλε πμ (αν προλαβεις γιατι σχεδον τελειωσαν)
Κι ο Μad cat cool ήταν μωρέ ο γλυκούλης δεν ήταν τόσο κακιασμένος..λολπάντως είμαι σίγουρος ο σεναριογράφος του Σαΐνη δεν αγαπούσε τις γάτες σαν το Ναπολέων ένα πράμα.....