Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.778
Τελευταία επεξεργασία:
Ευαισθητούλα είσαι.Στο τέλος της σειράς πλανταξα , πολύ δυνατή ή τελευταία σκηνή μαζί με την μητέρα της ή οποία δεν της έδωσε πολλά άλλα ή Μαιρυλιν την λάτρευε. Νομίζω πως ήταν και οι δύο θύματα μιας αόρατης ψυχικής ασθένειας. Κρίμα ή Γλαντις πέρασε όλη της την ζωή σε ψυχιατρεία και ή Μαιρυλιν ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Πολύ δύσκολη ζωή πέρασε, πολύ δυστυχία, ποιος θα το περίμενε για το μεγαλύτερο σεξ συμπολ ολων των εποχών.
Δεν είχα ιδέα πως είχε φάει χαστουκια από τον Ντι ματζιο για την σκηνή με το λευκό φορεμα ( αν και είμαι σίγουρη πως ήταν ο μόνος που την αγάπησε)και πώς έχασε παιδί από τον Μιλλερ.Ευαισθητούλα είσαι.
Ξερω γω....Τηλεοπτικη σειρα ειναι, φανταζομαι υπαρχει και καμποσο παραμυθι μεσα για να γινει πιο ενδιαφερουσα.Δεν είχα ιδέα πως είχε φάει χαστουκια από τον Ντι ματζιο για την σκηνή με το λευκό φορεμα ( αν και είμαι σίγουρη πως ήταν ο μόνος που την αγάπησε)και πώς έχασε παιδί από τον Μιλλερ.
https://www.culturenow.gr/merilin-monroe-tzo-nti-matzio-h-katalixi-enos-flogeroy-eidyllioy/ και δω πιο λεπτομερώς τι έγινε στην σχέση τουςΞερω γω....Τηλεοπτικη σειρα ειναι, φανταζομαι υπαρχει και καμποσο παραμυθι μεσα για να γινει πιο ενδιαφερουσα.
Έπαιρνε απίστευτα χάπια πήγαινε σε κάθε ψυχίατρο ( άλλαζε οπως τα ρουχα της)που της έδινε αλλη αγωγή και τις δοκίμαζε ολες. Πως μπορούσε και ήταν λειτουργική και όπως ήταν είναι θαύμα.Η Μαιριλιν ηταν μια πολυ ομορφη γυναικα, αλλα για ηθοποιος και μαλιστα στο Χολυγουντ δεν εκανε.
Δεν ηταν σωστη επαγγελματιας αφου διαρκως αργουσε στα γυρισματα με αποτελεσμα να πηγαινει πισω ολη η δουλεια. Επισης ξεχνουσε τα λογια της και πηγαιναν την ιδια σκηνη αμετρητες φορες, πραγμα αφορητα κουραστικο. Οταν το 1951 η Μαιριλιν γυριζε το Clash by night ολο το συνεργειο θαυμασε την τεραστια υπομονη που εδειξε η Μπαρμπαρα Στανγουικ μαζι της.
Η Μαιριλιν ξεχνουσε και παλι τις ατακες του ρολου της με αποτελεσμα να επικρατησει φοβερος εκνευρισμος σε ολο το συνεργειο.
Η Στανγουικ ηταν η μονη που δεν πτοηθηκε.
Την προτιμώ ξανθιά, την αγριευει λίγο το μελαχροινο
Δεν ειναι η Μαιριλιν αυτη.Πρέπει να είναι η φωνή της