Φιλμογραφία Marilyn Monroe

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
It's better to be unhappy alone than unhappy with someone.β

Marilyn Monroe

μερικα είναι πετυχημένα από αυτά που εχει πει, όπως το παραπάνω ;)

Βρηκα ωραια τσαντα-φακελο μαιρυλιν αλλα δεν ηταν για το βαλάντιο μου :(

Photo-0422.jpg

πολύ ωραια αυτά τα πορτοφολια μερλιν ;)

αυτή δεν είχε πει το περίφημο, "πιο καλά είναι να κλαις μέσα σε μια λιμουζίνα παρά στο λεωφορείο"; Ή κάνω λάθος;

Uskoke είπε:
αυτή δεν είχε πει το περίφημο, "πιο καλά είναι να κλαις μέσα σε μια λιμουζίνα παρά στο λεωφορείο"; Ή κάνω λάθος;
εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καμια τετοια δηλωση της. Μια δηλωση που βρηκα και μου εκανε εντυπωση είναι '' το δωσε σε ένα κοριτσι τα κατάλληλα παπούτσια και αυτό θα κατακτήσει τον κόσμο''

αριαδνη είπε:
Μια δηλωση που βρηκα και μου εκανε εντυπωση είναι '' το δωσε σε ένα κοριτσι τα κατάλληλα παπούτσια και αυτό θα κατακτήσει τον κόσμο''
Ηλιθια την ανεβαζαν, ηλιθια την κατεβαζαν, με τετοιες ασυναρτησιες που ελεγε αρχιζω να πιστευω πως ειχαν δικιο.

Marilyn-Monroe-Live-Quotes.jpg
Marilyn-Monroe-Live-Quotes.jpg

εχει πει και κουφα αλλα και καλά, αυτό από τα καλά της!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ένα άλλο συγκινητικο που έχει πει η μερλιν είναι πως: σε όλα τα μικρα κορίτσια οι γονεις τους πρεπει να τους λένε πως είναι όμορφα ακόμα και αν δεν ειναι

πολυ μερλινομανια βρε παιδια από τετραδια, πορτοφολια, ατζεντες, ρουχα χαμος γινεται

Προβολή συνημμένου 123831

ψαχνω αντικείμενα με μπε-μπε πουθενα :(

Photo-0472.jpg

αριαδνη είπε:
ψαχνω αντικείμενα με μπε-μπε πουθενα.
Η Μπε - Μπε ζει ακομα. Δεν πεθανε νεα.

Αν η Μαιριλιν ζουσε σημερα, θα ηταν περιπου 88 χρονων, χοντρη, γρια, ασχημη και δε θα υπηρχε κανενας μυθος γυρω απο το ονομα της.

Μονο οσοι σταρ πεθαινουν νεοι κερδιζουν αυτο το προνομιο. Οι υπολοιποι ξεχνιουνται.

bambinella 100 είπε:
Η Μπε - Μπε ζει ακομα. Δεν πεθανε νεα.Αν η Μαιριλιν ζουσε σημερα, θα ηταν περιπου 88 χρονων, χοντρη, γρια, ασχημη και δε θα υπηρχε κανενας μυθος γυρω απο το ονομα της.

Μονο οσοι σταρ πεθαινουν νεοι κερδιζουν αυτο το προνομιο. Οι υπολοιποι ξεχνιουνται.
εχεις απόλυτα δικιο

Photo-0498.jpg

τσαντικό μονροε αλλα ακριβούτσικο για το βαλάντιο μου, δυστυχως :(

Την αντιπαθούσα σφόδρα και απεχθάνομαι κάποιες ατάκες στυλ"είμαι αυτό και το άλλο,αλλά αν δε μπορείς να με αντιμετωπίσεις στις κακές μου,δε μπορείς να με έχεις στις καλές μου"(δεν το μεταφέρω ακριβώς,θα το έκανα αν θεωρούσα αξιόλογο το άτομο που το έλεγε).Την συγκεκριμένη ατάκα που βλέπω αναρτημένη στα σύγχρονα 15χρονα-16 χρονα και κάποια μεγαλύτερα κοριτσάκια στις σελίδες τους(να μην τα χαρακτηρίσω και γίνω κακός)τα οποία δεν έχουν ιδέα που πάνε τα 4 κι σκέφτονται"επειδή το είπε η Monroe με εκφράζει"επειδή δεν έχω προσωπικότητα.

Στη σειρά Ο κήπος με τα αγάλματα στο τελευταίο επεισόδιο ένα από τα κορίτσια που έχει πατέρα ναυτικό όταν γυρίζει από ταξίδι και πάνε στην παραλία για μπάνιο, κοιτούν μία εγκυκλοπαίδεια με αστέρες του Χόλυγουντ.

spirtoulis είπε:
Στη σειρά Ο κήπος με τα αγάλματα στο τελευταίο επεισόδιο ένα από τα κορίτσια που έχει πατέρα ναυτικό όταν γυρίζει από ταξίδι και πάνε στην παραλία για μπάνιο, κοιτούν μία εγκυκλοπαίδεια με αστέρες του Χόλυγουντ.
ειχε η θεια μου μια παρομοια εγκυκλοπαιδεια, οποτε ειχε εικονες εκει πολλές της μερλιν καθως και την ιστορία του παγκόσμιου κινηματογραφου, από τον βουβό, μεχρι Φελίνι και Χιτσκοκ

Μπορεί να είναι και αυτή γιατί φαίνεται καθαρά μία εικόνα της Μονρόε , γι'αυτό το ανέφερα εδώ.

95b001feba8143d354d4222238e051f8.jpg
95b001feba8143d354d4222238e051f8.jpg

Πίσω
Μπλουζα