gomfaios
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 54
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχεις δικιο. Οι πρασινες ηταν οι Soprano και υπηρχαν και οι κοκκινες (ολοϊδιες, αλλαζε μονο το χρωμμα) οι οποιες ηταν οι Alto (ισως και το αντιστροφο, δεν καλοθυμαμαι). Στο γυμνασιο ειχαμε ορχηστρα και χορωδια, και το μεγαλυτερο μερος τις ορχηστρας ηταν αυτο με της μελοντικες.Wally είπε:Οι μελοντικες της πλακας ητανε κιντρινες με πολυχρωμα κουμπια.Οι καλες ηταν, αν θυμαμαι καλα, κατι πρασινες-ασπρες με ασπρα-μαυρα κουμπια
Την τελευταία φορά που τα είπαμε μαζί είχες τη μελόντικα. Και είχα μάθει κι εγώ τα κάλαντα αλλά εσύ ΄΄έκανες παιχνίδι΄΄. Εγώ ήμουν επί του τραγουδιού (ελαφριάς γκαρίλας ) και του τριγωνακίου.Juanita είπε:Tην πράσινη τη soprano είχα και εγώ!!!
Μου ήταν πολύ εύκολο να παίζω και είχα μάθει πολλά τραγουδάκια μεταξύ των οποίων και τα κάλαντα.
Δε θυμάμαι αν όταν λέγαμε με την Κριό τα κάλαντα είχα τη μελόντικα, σίγουρα όμως με τον ξάδερφό μου τα πράγματα ήταν πολύ ανεβασμένα... Εγώ με τη μελόντικα, αυτός με το τριγωνάκι... άνοιγαν ως δια μαγείας όλες οι πόρτες στις γύρω πολυκατοικίες...
Prosperos anos... :