Φωτογραφίες και βίντεο από τη ρετροσυλλογή μου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Mr.Computer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θυμαμαι το ειχα παρει original (οπως πολλα για την AMSTRADARA) για CPC γιατι ειχα δει εικονες που οταν πλησιαζες στο τερμα αλλαζε καμερα και με ειχε ενθουσιασει

Commodore 1541-II: Μια μικρότερη, ελαφρύτερη κι εμφανισιακά ανανεωμένη έκδοση του 1541. Το βιντεάκι περιέχει unboxing και μερικά παραδείγματα βασικής χρήσης με τον Commodore 64.

Αυτό το drive δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα πώς βρέθηκε στην κατοχή μου. Πιθανότατα από έναν φίλο που μου πούλησε τον Commodore 128, το 2008 αν θυμάμαι καλά. Όμως έχω κι ένα 1570, το οποίο λογικά ήταν αυτό που πήρα μαζί με τον 128.
Ίσως το 1541 το πήρα 2004 ή παλιότερα, για τον C64. Πιο πριν βολευόμουν με XE-1541 (τουλάχιστον αυτό το θυμάμαι :))

Το δικό μου στάλθηκε δώρο από την γερμανία από φίλο που το είχε σε άριστη κατάσταση...δουλεύει ακόμα!!! Απλά το χρησιμοποιώ από ελάχιστα ως καθόλου και σκέφτομαι να το βάλω στην καραντίνα ελέω kung fu flash... τα ίδια και το κασετόφωνο του c64 το 1531

Ο ήχος του C64 είναι ο πιο χαρακτηριστικός από κάθε άλλο σύστημα στην ιστορία των παιχνιδιών. Το βίντεο ξεκινάει με τη δύναμη του φωτός, αλλά στα πρώτα δευτερόλεπτα παίζει ένα tune που με βασανίζει, σε παρακαλώ, θύμισέ μου από πού είναι.

Υπέροχο βίντεο με εξαιρετικά παραδείγματα χρήσης. Έχω ακόμα το 1541 στην αποθήκη, να μου θυμίζει εκείνη την εποχή.

The Duel: Test Drive 2. Η συνέχεια του θρυλικού Test Drive, που κυκλοφόρησε το 1989.
Το βιντεάκι περιέχει unboxing και τερματισμό του παιχνιδιού στην Amiga 500 μου.

Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το ήδη πολύ καλό Test Drive. Ανανεωμένα και πιο πλούσια τοπία, περισσότεροι ήχοι, και πολλές νέες λεπτομέρειες. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να τρέξετε ενάντια σε άλλο αυτοκίνητο, που προσθέτει πολύ στο παιχνίδι.
Αν κι έχει μόνο δύο αυτοκίνητα δεν υπάρχει παράπονο, διότι Ferrari F-40 είναι αυτή μεν, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να προστεθούν περισσότερα αυτοκίνητα, καθώς και νέα σκηνικά, δε!

Το παιχνίδι το είχαμε λιώσει κανονικά και κάναμε τρελά σκορ. Κλασική περίπτωση να γυρίζω σπίτι, να βάζω τη δισκέτα, κι αντί το όνομά μου να μοστράρει στην 1η θέση, να βλέπω ένα "Spyro eat my dust"... ανεπίτρεπτον!
Ειδικά στην πρώτη πίστα θυμάμαι χρόνο 43 sec, αλλά τελικά πρέπει να είχα κάνει και κάτω από 40 σε κάποια φάση, το οποίο πλέον φαίνεται αδύνατον.

Γενικώς, είναι από τα παιχνίδια που παίζονται μέχρι τα γεράματα... κοινώς, κλάσικ!

Δεν έχει μόνο 2 αυτοκίνητα...υπήρχαν expansion disks με έξτρα σκηνικά και αυτοκίνητα! Δεν έχω δει ποτέ φυσικά τα αυθεντικά κουτιά αυτών! Εγώ έτσι το είχα εξαρχής. Φυσικά ...."γνήσιο"! ;)

Πίσω
Μπλουζα