Φωτογραφίες και βίντεο από τη ρετροσυλλογή μου

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Mr.Computer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ακόμα μία υπέροχη δημιουργία της Delphine Software στην Amiga. Μου άρεσε πάρα πολύ (αν και θυμάμαι πως ήταν δύσκολο). Ξεχασμένα διαμαντάκια όπως το Future Wars και το Cruise for a Corpse έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Αφήνω έξω τα μεγάλα ονόματα, όπως το Flashback και το Another World. Προσωπικά πιστεύω πως η Delphine είχε κάτι πολύ ξεχωριστό, κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη στην Amiga, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα σε μια όμορφη εποχή του gaming. Ευχαριστώ για το flashback Mr.Computer.
 


Deadline: Μια περιπέτεια μυστηρίου από την Infocom. Ένας επιχειρηματίας βρίσκεται νεκρός στην βιβλιοθήκη του σπιτιού του. Όλα δείχνουν αυτοκτονία, όμως ο δικηγόρος του σου ζητά να επανεξετάσεις την υπόθεση.
Οι ύποπτοι για φόνο, πολλοί: Ο αποκληρωμένος γιός, η άπιστη σύζυγος, ο άπληστος συνέταιρος. Έχεις μια μέρα να βρεις αδιάσειστα στοιχεία, πριν ο φάκελος κλείσει οριστικά.
Αρκετά καλό text adventure, από τους πρωτοπόρους του είδους.
Το βιντεάκι περιέχει unboxing της έκδοσης για Amiga από την Mastertronic και τερματισμό του παιχνιδιού στην Α500 μου.
 
Πίσω
Μπλουζα