Μαίρη Δρακοπούλου : Δεκαετία του '70 και στη σειρά Τα Μπακούρια.mhmerotategiatipino είπε:Για βοηθησε με φιλε μου ποια ειναι ποια εδω μεσα:
Οκ, προστέθηκε.Gifra είπε:Όποτε μπορεί κάποιος να προσθέσει την φωτογραφία (η πρώτη στα συννημένα) της Μαίρης Δρακοπούλου (πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων).Είναι από την σειρά Τα μπακούρια (όπου εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων)
Οκ, τακτοποιήθηκαν.Gifra είπε:Επίσης πρέπει να αφαιρεθούν οι συμμετοχές της στις σειρές 'Ο Ιός του Πατέρα' και 'Καλημέρα Ζωή' και να προστεθούν στο προφίλ της ηθοποιού Μαρίας Δρακοπούλου (αναγράφοντας στο προφίλ της ότι σε πολλούς τίτλους αναφέρεται ως 'Μαίρη Δρακοπούλου')π.χ. στη σειρά 'Ο Ιός του πατέρα' απ' όπου και οι 2 τελευταίες φωτογραφίες (για του λόγου το αληθές) :
Είχα κάνει και παλιότερα την επισήμανση.
Done.Mandrake είπε:Υ.Σ. Εκτός απ' αυτά που λέει η RetroDB και στην σελίδα της στο φατσοβιβλίο, η Μαρία Δρακοπούλου παίζει και στην κινηματογραφική ταινία "Η Επίθεση Του Γιγαντιαίου Μουσακά" ('99).
...για την οποία, ανοίγουμε λήμμα?Mandrake είπε:Να σημειωθεί ότι υπάρχει και 3η Μαρία Δρακοπούλου η οποία [....]
ναι να ανοίξεις με αυτά τα στοιχεια που σου έδωσε ο Mandrake.D@redevil είπε:Οκ, το λήμμα το άνοιξα.
Ωστόσο, δεν έχουμε ανοίξει λήμμα για την ταινία. Στοιχεία, πλην αυτών που μου έδωσες στο παραπάνω link, δεν έχω... Να ανοίξω με αυτά?
Οκ, εν ευθέτω χρόνω...jimijoop είπε:ναι να ανοίξεις με αυτά τα στοιχεια που σου έδωσε ο Mandrake.
jimijoop είπε:ναι να ανοίξεις με αυτά τα στοιχεια που σου έδωσε ο Mandrake.
Όπερ κι εγένετω.D@redevil είπε:Οκ, εν ευθέτω χρόνω...