Παναγίτσα μου. Τα CERTS είναι πολύ συνηθισμένα εδώ (όχι όμως σε κεράσι, δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου - κοίταξα wikipedia) αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ ούτε είχα προσέξει τη σύνθεσή τους. Στην επάνω φωτό διάβασα τι περιέχει η γεύση δυόσμος και έφριξα. Εντάξει, καραμέλες είναι, όχι υγιεινό φαγητό, αλλά έλεος. "Mints" χωρίς ίχνος ελαίου μέντας, ας πούμε (σε έναν οποιοδήποτε λογικό πλανήτη θα απαγορευόταν η χρήση του όρου "mints" σε κάτι που δεν περιέχει mint, αλλά η Γη δεν ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία κι ο καθένας ισχυρίζεται ό,τι θέλει, αρκεί να είναι ψέμα - η αλήθεια απαγορεύεται και τιμωρείται). Γράφει με μεγάλα γράμματα ότι έχει "Retsyn Crystals" και φαντάζεσαι ότι αυτό είναι κάτι σπουδαίο και καλό για να το τονίζουν, αλλά είναι απλώς μείγμα μερικώς υδρογονωμένου βαμβακελαίου (ανάγνωθι "trans fat"), τεχνητών αρωματικών, και copper gluconate που δεν είμαι σίγουρος πώς μεταφράζεται ελληνικά διότι έχουν περάσει και μερικές δεκαετίες από τότε που έκανα Οργανική Χημεία στο ένδοξο ΕΜΠ αλλά φαντάζομαι "γλυκονικός χαλκός".