Φωτό Καλλιτεχνών GRM [2008 Version]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας crimson
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Rygar είπε:
Ρε πλάκα λεμεεεε!!!! Αλλά εάν σε πείραξε, ζητώ συγνώμη.....
BTW, σε πιο μέρος είστε εκεί;
είσαι μουρλός ρε?τι ζητάς συγνώμη? :D

Σαντορίνη!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ !

(αφιερωμένη στον akmaka, που αναγνώρισε το πηγαίο ταλέντο μου ! :biglaugh: )

imag0201dg3.jpg

asikamin είπε:
Τώρα άμα σου πω ότι μόλις σας είδα και στο βάθος το μισοτελειωμένο ηλιοβασίλεμα, μου ήρθε στο μυαλό η Οία, θα με πιστεψεις;;;;

Ωραία φώτο exetlaios,πολύ ατμοσφαιρική!Αλλά και του asikamin πολύ καλλιτεχνικές.Μπράβο σε όλους!!! :clap:

Akmaka: οι φωτο σου απο Ιταλια δεν παιζονται! Για σενα και την camera σου εφτιαξαν τα κτηρια αυτα μου φαινεται!

South Hudson river ακριβως απεναντι απο Battery Park.. απο εκεινο το dock φευγουν τα καραβακια για το αγαλμα της ελευθεριας..

riverside.jpg

Τραβηγμενη μεσα απο speedboat..

..

Πω πω..American dream!!!Όμορφη φώτο..Από τα μακαρόνια στα Mcdonalds!!!!!

Αλήθεια phil εκεί δουλεύεις μένεις μόνιμα η κάποια στιγμή στο μέλλον θα έρθεις πατρίδα?

exetlaios είπε:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ !
(αφιερωμένη στον akmaka, που αναγνώρισε το πηγαίο ταλέντο μου ! :biglaugh: )

imag0201dg3.jpg
Ρε φίλε...πραγματικά αν με το fhotoshop κόψεις το αυτοκίνητο τότε η φωτογραφία σου με αυτά τα χρώματα και έτσι όπως τραβήχτηκε θα μπορούσε άνετα να μπει σε κάποια έκθεση φωτογραφίας... :)

πολυ ωραιες φωτογραφιες παιδια!! ολες τους ειναι μια και μια!

υπέροχη φωτό Φίλιππε!! :)

(Σε χάσαμε)

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια...

Akmaka: Ολα μονιμα εδω, και για Ελλαδα δεν το βλεπω να επιστρεφω. Και μου εκανε εντυπωση που πηγες Ιταλια και ζητουσες water! Δεν ηξερες το κολημα που εχουν οι μακαροναδες να μην χρησιμοποιουν αλλη ξενη γλωσσα?! Πες τους ενα Aqua εκει να μπεις μες στην καρδια τους! :biglaugh:

central.jpg

Βορεινη αποψη απο ενα κομματι του Central Park..

..

Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη μπροστα στην Εκατονταπυλιανη Παρου

p7140324hl7.jpg

Η παρακατω ειναι απο τους Δελφους

p9250548oa1.jpg

phil_vr είπε:
Δεν ηξερες το κολημα που εχουν οι μακαροναδες να μην χρησιμοποιουν αλλη ξενη γλωσσα?! Πες τους ενα Aqua εκει να μπεις μες στην καρδια τους! :biglaugh:
Χμμμ Αυτό το ξέρω αλλά δεν τους έκανα την χάρη!! :D

καταπληκτικες ολες!!...μακαρι να μην ειχα καταστρεψει την ψηφιακη μου!!Ακομη εχω τυψεις!Εκεινο το βραδυ κοιμηθηκα στις 6 απ τη στενοχωρια μου....... :P ....βασικα προσπαθησα να την φτιαξω,...κατι εκανα,αλλα οι Fotοs εβγαιναν θολες.Την πηγαμε στο καταστημα και την αποτελειωσαν.:moutza:..

R.Ι.P.........:sad:

Οι Φωτογραφικές πλέον πουλιούνται με το τσουβάλι από 50Ε έως.....Θα ξαναπάρει μια ποιο καινούρια κάποια στιγμή.

Χρώματα από το ηλιοβασίλεμα...

dsc00484sv6.jpg

Δεν ξέρω βέβαια αν θεωρείται καλλιτεχνική :animrolleyes:

Αν θεωρείται; ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!

@WildChild: Ψάξε προσφορές σε μεγάλα καταστήματα, οι ψηφιακές πλέον πωλούνται κάτω από 100 ευρώ. Φυσικά αν δεν έχεις τεράστιες απαιτήσεις, έτσι;;;;

akmakas είπε:
Οι Φωτογραφικές πλέον πουλιούνται με το τσουβάλι από 50Ε έως.....Θα ξαναπάρει μια ποιο καινούρια κάποια στιγμή.
ναι αλλα..300 και βαλε Ε ειναι μια απωλεια ..ετσι δεν ειναι...?...καταραμενη η μερα που την ξαποστειλα...:nervous:...ο ενοχος δεν βρεθηκε ακομη απ τη μανα μου(χαχα):angel2:..αλλωστε για αυτο i'm still alive....θα ομολογησω οταν επανορθωσω.....τι λεω...:rolleyes:...σοβαρη η απωλειααα!...εγω παντως ψηφιακη δεν προκειται να παρω με τα δικα μου χρηματα!Καποια αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα για μενα....

430 ευρώ ζημιά με μια sony H5 την οποία είχα κρίνει ως η ιδανικότερη φωτογραφική μηχανή που είχα και έκανε μπάνιο κυριολεκτικά σε υφάλμυρο νερό. Ακόμα το μετανιώνω.

*Η κόλαση βρίσκεται στην Ξάνθη; Kοίτα να δεις...

telonio είπε:
430 ευρώ ζημιά με μια sony H5 την οποία είχα κρίνει ως η ιδανικότερη φωτογραφική μηχανή που είχα και έκανε μπάνιο κυριολεκτικά σε υφάλμυρο νερό. Ακόμα το μετανιώνω.
*Η κόλαση βρίσκεται στην Ξάνθη; Kοίτα να δεις...
:nervous::animrolleyes:....Πίκρα!!!

Ένα πέτρινο εικόνισμα ... πάνω από τον δρόμο ! (ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ)

imag0128as5.jpg

Πίσω
Μπλουζα