asikamin
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 27
είσαι μουρλός ρε?τι ζητάς συγνώμη?Rygar είπε:Ρε πλάκα λεμεεεε!!!! Αλλά εάν σε πείραξε, ζητώ συγνώμη.....
BTW, σε πιο μέρος είστε εκεί;
Σαντορίνη!
είσαι μουρλός ρε?τι ζητάς συγνώμη?Rygar είπε:Ρε πλάκα λεμεεεε!!!! Αλλά εάν σε πείραξε, ζητώ συγνώμη.....
BTW, σε πιο μέρος είστε εκεί;
Τώρα άμα σου πω ότι μόλις σας είδα και στο βάθος το μισοτελειωμένο ηλιοβασίλεμα, μου ήρθε στο μυαλό η Οία, θα με πιστεψεις;;;;asikamin είπε:Σαντορίνη!
Ρε φίλε...πραγματικά αν με το fhotoshop κόψεις το αυτοκίνητο τότε η φωτογραφία σου με αυτά τα χρώματα και έτσι όπως τραβήχτηκε θα μπορούσε άνετα να μπει σε κάποια έκθεση φωτογραφίας...exetlaios είπε:ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ !
(αφιερωμένη στον akmaka, που αναγνώρισε το πηγαίο ταλέντο μου ! )
Χμμμ Αυτό το ξέρω αλλά δεν τους έκανα την χάρη!!phil_vr είπε:Δεν ηξερες το κολημα που εχουν οι μακαροναδες να μην χρησιμοποιουν αλλη ξενη γλωσσα?! Πες τους ενα Aqua εκει να μπεις μες στην καρδια τους!
ναι αλλα..300 και βαλε Ε ειναι μια απωλεια ..ετσι δεν ειναι...?...καταραμενη η μερα που την ξαποστειλα......ο ενοχος δεν βρεθηκε ακομη απ τη μανα μου(χαχα):angel2:..αλλωστε για αυτο i'm still alive....θα ομολογησω οταν επανορθωσω.....τι λεω......σοβαρη η απωλειααα!...εγω παντως ψηφιακη δεν προκειται να παρω με τα δικα μου χρηματα!Καποια αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα για μενα....akmakas είπε:Οι Φωτογραφικές πλέον πουλιούνται με το τσουβάλι από 50Ε έως.....Θα ξαναπάρει μια ποιο καινούρια κάποια στιγμή.
:animrolleyes:....Πίκρα!!!telonio είπε:430 ευρώ ζημιά με μια sony H5 την οποία είχα κρίνει ως η ιδανικότερη φωτογραφική μηχανή που είχα και έκανε μπάνιο κυριολεκτικά σε υφάλμυρο νερό. Ακόμα το μετανιώνω.
*Η κόλαση βρίσκεται στην Ξάνθη; Kοίτα να δεις...